• سه‌شنبه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95061610649
  • خبرنگار : 90089

یک عضو فراکسیون روحانیت مجلس هشدار داد،

کم فروغ شدن زنانگی زن در خانواده ریشه اکثر بزه‌های اجتماعی است

کم فروغ شدن زنانگی زن در خانواده ریشه اکثر بزه‌های اجتماعی است

عضو فراکسیون روحانیت مجلس سیاست‌های ابلاغی خانواده را حاوی احساس خطر مقام معظم رهبری نسبت به تزلزل خانواده‌ها دانست و افزود: آقا نسبت به تزلزل بنیان خانواده به دلیل حضور کم‌رنگ زنان در خانه، کم فروغ شدن زنانگی زن در خانواده و تاثیر منفی آن بر مرد و تربیت فرزندان احساس خطر کردند چه اینکه این معضل ریشه اکثر چالش‌ها و انواع بزه‌های اجتماعی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی افتخاری در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: اسلام جایگاه زن و مرد را به زیبایی در ساختار اجتماعی خانواده تبیین کرده و مقام معظم رهبری نیز سیاست‌های ابلاغی خانواده را به زیبایی در باب خانواده به قوای سه گانه ابلاغ کردند. ایشان در سخت‌ترین شرایط کشور به مسائل ورود کرده و این بار نیز خانواده مدنظر جامعه اسلامی را در قالب 16 بند تبیین کرده‌اند.

نماینده مردم فومن در مجلس افزود: در احادیث دینی تاکید شده «جهاد زن، خانه‌داری اوست». در احکام اسلامی و احادیث و روایات معصومین هیچ بنایی به استحکامی «بنای خانواده» دانسته نشده است. اسلام خانواده‌ای را مورد تاکید دارد که نقش زن و شوهر حول تقسیم کاری که بین آنان انجام می‌شود، شکل بگیرد. مقام معظم رهبری در امتداد فرمایشات نبی مکرم اسلام و ائمه هدی مواد شانزده‌گانه سیاست‌های ابلاغی خانواده را تبیین کرده‌اند. جمع کردن خانواده و آرامش حاکم بر خانه مدیون زنانی است که به زیبایی چنین فضایی را ایجاد کرده‌اند. از دل چنین خانواده‌ها  و دامن‌های پاک مادرانی است که شهدا، جانبازان، آزادگان و خدمتگزاران خدوم در هر رتبه و مقاومی به جامعه اسلامی وارد شده‌اند.

وی تزلزل خانواده‌های ایرانی را جدی دانست و هشدار داد: یکی از معضلات و آسیب‌های جدی امروز جامعه ایرانی، تزلزل خانواده‌هاست. مقام معظم رهبری نیز کارگزاران نظام را در قالب سیاست‌های ابلاغی خانواده فرمان داده‌اند تا در جهت جامعه سالم و صالح که بنیان آن در خانواده‌ها شکل می‌گیرد، اقدام کنند.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس نابسامانی‌های فضای کسب و کار را یکی از آسیب‌های جدی بنیان خانواده‌ها برشمرد و افزود: نقش حاکمان، نمایندگان و دولت‌مردان در ایجاد و بهبود فضای کسب و کار بسیار حیاتی است. این حاکمان جامعه هستند که فضای کسب و کار  و دستمزد نیروی کار را به نحوی اصلاح کنند تا جوانان مرد جامعه پس از فارغ‌التحصیلی از هنرستان، دبیرستان یا دانشگاه بدون دغدغه و اضطراب بتوانند شغل آبرومند و پایدار پیدا کنند و براساس این درآمد قابل اتکاء دست یک دختر را گرفته و به خانه بیاورند. در این صورت زن نیز دغدغه‌ای برای کمک به اقتصاد خانواده نخواهد داشت.

وی افزود: متاسفانه به دلیل شرایط سخت اقتصادی و معیشتی خانواده‌ها بخشی از زنان مجبور به کار در خارج از منزل هستند و این همان ضربه اساسی به عاطفه کودکان و بنیان تربیتی خانواده‌هاست.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس یکی دیگر از دلایل تزلزل خانواده‌ها را تجمل‌گرایی و چشم‌روهم‌چشمی‌ها دانست و افزود: بخشی از دعاوی محاکم قضایی به زوج‌هایی اختصاص دارد که به جای تداوم زندگی ساده و شیرین در مسیر مقایسه زندگی‌ها، تجمل‌گرایی و چشم‌روهم‌چشمی‌ها قرار می‌گیرند و بخشی از زنان را وارد بازار کار می‌کند یا موجب دو یا سه شیفته شدن کار مرد در خارج از منزل می‌شود و چون مرد خانواده نمی‌تواند رضایت زن را جلب کند کار بالا گرفته و به محکمه می‌کشد.

نماینده مردم فومن در مجلس با بیان مثالی منظور خود را اینطور تبیین کرد که «یقین بدانید اگر مدیران فاسد امروز و فرزندان ناصالح دیروز به درستی و  براساس احکام تعالی بخش اسلام و اخلاق، تربیت شده بودند امروز شاهد  انواع مفاسد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نبودیم.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha