به گزارش ایسنا، ابوالحسن فیروزآبادی صبح امروز در همایش حمایت از توسعه شبکههای اجتماعی بومی به صحبت پرداخته و اظهار کرد: اکنون روزانه در کانالهای تلگرام یک میلیون و ۲۰۰ هزار مطلب گذاشته میشود و متوسط بازدید آنها نیز حدود ۱۴۰۰ بار است که اگر این یک میلیون و ۲۰۰ را در میزان بازدیدهای آن ضرب کنیم رقم بالایی به دست میآید.
وی ادامه داد: اکنون نیاز به شبکههای اجتماعی روز به روز در حال افزایش است و این شبکهها و دسترسی به آنها نیازی ضروری به شمار میرود و رسانههای مورد توجه آنهایی هستند که میتوانند ما را هرچه سریعتر به تصمیم برسانند و مزایایی در حوزههای آموزش، سرگرمی، خدمات و آموزش و غیره نیز داشته باشند.
فیروزآبادی با تاکید بر اینکه در ایران شاهد رشد سریع دسترسی به شبکههای اجتماعی هستیم، این مسیر را غیرقابل بازگشت دانست و گفت: اکنون در شبکهای مانند اینستاگرام صفحاتی داریم که در برخی موارد ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار لایک دریافت میکنند. این مطلب گویای آن است که این فضا به شدت پویاست.
دبیر شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: با فرض ۴۰ میلیون گوشی هوشمند در کشور این فضا دارای ۴۰ میلیون بازیگر است که بهطور روزافزون در حال افزایش بوده و در فعالیتهایی از لایک کردن تا کامنت گذاشتن و عضو شدن در شبکههای مختلف تا دنبال کردن مطالب حضور دارند و رشد این جمعیت نیز بهطور ماهانه عددی دو رقمی را در بر میگیرد.
وی همچنین متذکر شد: با این وجود بخش عمدهای از استفاده کاربران از شبکههای اجتماعی به موضوعات سرگرمی مربوط میشود که این مطلب امری نگرانکننده است، چرا که حدود ۲۰ میلیارد دلار تجهیزات الکترونیکی تامین شده و حدود ۱۰ میلیارد دلار ارزش گوشیهای تلفن همراهی است که مورد استفاده قرار میگیرد. حال آیا منطقی است که این حجم از سرمایه تنها برای سرگرمی مورد استفاده قرار گیرد.
فیروزآبادی در پایان صحبتهای خود متذکر شد: یکی از خصایص شبکههای اجتماعی مردمیشدن آنهاست و این آن چیزی است که ما به دنبال آن هستیم و از سوی دیگر امنیت هم موضوعی مهم و ضروری بهشمار میرود.
انتهای پیام
نظرات