• دوشنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 95061509723
  • منبع : نمایندگی مازندران

سرپرست فرمانداری:

بندر فریدونکنار هنوز به توسعه کامل نرسیده است

بندر فریدونکنار هنوز به توسعه کامل نرسیده است

ایسنا/مازندران سرپرست فرمانداری فریدونکنار گفت: بندر فریدونکنار هنوز به توسعه کامل نرسیده است.

حسین منفردی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا خاطرنشان کرد: صادرات از بندر شهرستان فریدونکنار رشد 91 درصدی نشان می‌دهد.

منفردی با بیان اینکه 153 مورد ساماندهی خانه مسافر و پروانه بهره‌برداری گردشگری گزارش شده است، تصریح کرد: در بخش جهاد کشاورزی اعطای تسهیلات، ساخت ایستگاه پمپاژ و حفر چاه با اعتباری بیش از 7 میلیارد تومان و پرداخت مستمری برای بیمه تأمین اجتماعی با مبلغ 398 میلیارد ریال و افزایش 15 درصدی نسبت به گذشته صورت گرفت.

وی با بیان اینکه مسئولان فریدونکنار باید در برابر مردم پاسخگو باشند، اظهار کرد: استقرار هشت اداره و نمایندگی در شهرستان مانند تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گردشگری، پزشکی قانونی، بیمه سلامت، حمل و نقل و پایانه‌ها، صندوق کارآفرین امید، فرهنگ و ارشاد اسلامی و فنی و حرفه‌ای در این دولت در فریدونکنار محقق شده است.

سرپرست فرمانداری فریدونکنار با اشاره به برخی خدمات دستگاه‌های اجرایی فریدونکنار در این دولت، خاطرنشان کرد: پرداخت هزینه درمان ایثارگران، پرداخت شهریه تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر، پرداخت وام مسکن به 300 نفر از خانواده‌های شاهد و ایثارگر، پرداخت 700 فقره تسهیلات بدون کارمزد، افتتاح ساختمان بنیاد شهید و ایثارگران با اعتبار 5 میلیارد و 700 میلیون ریال و برگزاری 120 یادواره شهدا در این دولت صورت گرفته است.

وی از اجرای هفت طرح در شهرستان برای ارتقای کمی و کیفی نان از جمله اجرای طرح پایلوت، درجه‌بندی خبازها، دوگانه‌سوز کردن واحدها، حمل یکپارچه آرد، آموزش خبازان، کشیک نوروزی و نظارت بر حمل و ذخیره‌سازی گندم در حوزه عملکردی غله و خدمات بازرگانی خبر داد.

سرپرست فرمانداری فریدونکنار با اشاره به اجرای 12 پروژه‌های عمرانی در حوزه دهیاری‌‎های بخش مرکزی که نسبت به مدت مشابه سال‌های گذشته 9 درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: اجرای 18 پروژه‌ عمرانی در حوزه‌های بخش دهفری و افزایش هیأت‌های ورزشی از 25 به 32 هیئت کسب 76 مدال کشوری، آسیایی، بین‌المللی و جهانی با افزایش 55 درصدی از مهم‌ترین دستاوردها در خدمت به مردم بوده است.

منفردی با اشاره به افزایش تعداد مددجویان زیرپوشش با وجود تبلیغات منفی درباره توجه نکردن دولت به گروه‌های ضعیف، خاطرنشان کرد: آمارها نشان می‌دهد افزایش چند برابری در پرداختی مستمری و موردی و راه‌اندازی اتوماسیون اداری برای رفاه مددجویان در همین راستا محقق شده است.

وی خاطرنشان کرد: در بخش صنعت، معدن و تجارت نیز ارزش صادرات مرزنشینان 56 میلیون دلار بوده و پرداخت تسهیلات قالیبافان به ارزش 260 میلیون ریال انجام شده است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha