• یکشنبه / ۱۴ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 95061408958
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

اهداء اعضاء بدن بیمار مرگ مغزی بویراحمدی به 6 نفر

اهداء اعضاء بدن بیمار مرگ مغزی بویراحمدی به 6 نفر

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مسئول هماهنگ‌کننده پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از اهداء اعضاء بدن بیمار مرگ مغزی جوان 24 ساله بویراحمدی به بیماران نیازمند خبر داد.

ساسان عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: اعضاء بدن بیمار مرگ مغزی به 6 بیمار نیازمند به این اعضاء حیاتی زندگی دوباره بخشید.

وی بیان کرد: اهداء دو کلیه، کبد، پانکراس و دو قرنیه مرحوم" حمید کرمی" جوان 24 ساله  ساکن روستای "دلی اولاد علی مومن" شهرستان بویراحمد که بر اثر تصادف دچار خونریزی وسیع مغزی(مرگ مغزی) شده بود به بیماران نیازمند به این اعضاء حیاتی، زندگی تازه‌ای بخشید.

مسئول هماهنگ‌کننده پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: پس از اظهار رضایت خانواده آن مرحوم تیم جراحی پیوند اعضاء شیراز در بیمارستان شهید شهید بهشتی یاسوج حضور یافته و اعضاء نامبرده را پس از خارج کردن از بدن بیمار به بیمارستان نمازی شیراز انتقال داده و به بیماران نیازمند پیوند زدند.

عباسی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری دهمین بیمار مرگ معزی در استان بوده که اعضای بدن وی به بیماران نیازمند اهداء شد .

وی در پایان ضمن ارج نهادن به این اقدام خداپسندانه از خداوند منان برای آن مرحوم طلب مغفرت و برای خانواده ایشان صبر و شکیبایی مسئلت کرد.

نهمین اهداء عضو کهگیلویه و بویراحمد

مسئول هماهنگ‌کننده پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی یاسوج همچنین از نهمین اهدای عضو بیمار مرگ مغزی استان در سال جاری خبر داد و گفت: نهمین مورد اهدای عضو استان از بیماران مرگ مغزی روز چهارشنبه، ۱۰ شهریور ساعت ۴ صبح در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج انجام شد.

عباسی بیان کرد: مرحومه بهجت سالاری جو(موسوی) از سادات کریک بویراحمد به دلیل خونریزی مغزی دچار مرگ مغزی شد که از این مادر دو کلیه و کبد برداشت و برای پیوند به بیمارستان نمازی شیراز انتقال داده شد. این مورد، نهمین بیمار مرگ مغزی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری است که اعضای بدن وی به نیازمندان اهدا می‌شود

وی در پایان ضمن ارج نهادن به این اقدام خداپسندانه از خداوند منان برای آن مرحومه طلب مغفرت و برای خانواده ایشان صبر و شکیبایی مسئلت نمودند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha