• یکشنبه / ۱۴ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۹:۱۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 95061408737
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

استاندار چهارمحال و بختیاری:

تعاون یکی از راه‌های رسیدن به عدالت است

تعاون یکی از راه‌های رسیدن به عدالت است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تعاون یکی از راه‌های رسیدن به عدالت است زیرا افراد می‌توانند در کنار هم یک ید واحده ایجاد کنند و در توسعه استان و کشور نقش داشته باشند.

به گزارش ایسنا -  قاسم سلیمانی دشتکی در آئین افتتاح نمایشگاه توانمندی‌های بخش تعاون و کارآفرینی در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: تعاونی‌ها از معتبرترین اقشار جامعه هستند.

وی تصریح کرد: تعاون یکی از راه‌های رسیدن به عدالت است زیرا افراد می‌توانند در کنار هم یک ید واحده ایجاد کنند و در توسعه استان و کشور نقش داشته باشند.

سلیمانی دشتکی گفت: تعاون به عنوان یکی از سه بخش اقتصادی کشور در کنار بخش دولتی و خصوصی باید تقویت شود و رشد کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: دولت باید زمینه را برای فعال شدن بخش تعاون فراهم کند.

وی افزود: ایجاد اشتغال یکی از دستاوردهای مهم بخش تعاون است.

سلیمانی دشتکی اظهار کرد: شرکت نمایشگاه‌های استان باید نسبت به ایجاد جاذبه برای فعالین اقتصادی جهت شرکت در نمایشگاه‌ها قوی‌تر عمل کند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha