• شنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۸:۰۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 95061307958
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

دامپزشکی استان بر تولید مرغ‌های بدون آنتی بیوتیک نظارت دارد

دامپزشکی استان بر تولید مرغ‌های بدون آنتی بیوتیک نظارت دارد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری گفت: مردم با خرید مرغ‌های بدون آنتی بیوتیک و اعتماد به آزمایشات دامپزشکی مرغداران را در تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک تشویق کنند.

عبدالمحمد نجاتی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: مرغ بدون آنتی بیوتیک مرغی است که در طول پرورش آن هیچ‌گونه آنتی بیوتیکی به صورت خوراکی، آشامیدنی و یا تزریقی استفاده نشده است. طول دوره پرورش آن حداکثر 42 روز باشد و هیچگونه بقایای آنتی بیوتیکی در گوشت آن وجود ندارد.

وی افزود: مرغ بدون آنتی بیوتیک به دلیل رعایت دوره پرورش 42 روز  در وزن استاندارد به کشتارگاه ارسال می‌شود.

نجاتی تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی در زمان های 20-15 روزگی، 30-25 روزگی و در پایان دوره مرغداری‌هایی را که قصد پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک دارند، آزمایش و پس از کشتار در بسته بندی مشخص به بازار مصرف عرضه می‌کنند.

دوی گفت: با توجه به نتایج آزمایشات صورت گرفته بر روی سایز مرغ‌های ارسالی به کشتارگاه مشخص شده است دوره پرهیز مصرف دارویی در مرغداری‌های استان رعایت شده و اداره کل با انجام آزمایشات لازم برآن ها نیز نظارت می‌کند.

وی از مردم خواست با خرید مرغ های بدون آنتی بیوتیک و اعتماد به آزمایشات دامپزشکی مرغداران را در تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک یاری کنند تا مرغداران بیشتری بتوانند قدم در این را بگذارند و غذای سالمتری در اختیار خانواده‌ها قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha