• سه‌شنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۶:۰۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95060906298
  • خبرنگار : 30057

ستاری اعلام کرد

تکمیل زیست‌بوم کسب‌وکار دانش‌بنیان تا پایان دولت یازدهم

تکمیل زیست‌بوم کسب‌وکار دانش‌بنیان تا پایان دولت یازدهم

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه پول نفت به کشور خیانت کرده نه خدمت، گفت: طرح‌هایی که در ابتدای ماموریتم در این معاونت در کشور جدی گرفته نشده بود، امروزه جزو مطالبات کشور شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری روز سه‌شنبه، 9 شهریور ماه در چهاردهمین اجلاس سالیانه و جشنواره برترین‌های پارک فناوری پردیس با تاکید بر اینکه تنها یک سال زمان داریم تا برنامه‌های این معاونت را اجرایی کنیم، افزود: بسیاری از طرح‌هایی که در ابتدای ماموریتم در این معاونت جدی گرفته نمی‌شد، امروزه تبدیل به گفتمان شده و جامعه همان طرح‌ها را از ما مطالبه می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه نفت خام به کشور خیانت کرده و نه خدمت، ادامه داد: سرمایه اصلی کشور نیروهای انسانی نه‌طلبکار بلکه نیروهای دارای اعتماد به نفس و کارآفرین است، چراکه با پول دولتی نمی‌توان شغل ایجاد کرد. بلکه ایجاد شغل در اختیار افراد کارآفرین با اعتمادبه نفس بالا است.

ستاری با بیان اینکه هیچ ملتی با پول نفت پیشرفت نکرده است، خاطرنشان کرد: برای ایجاد کارآفرینی باید فضایی ایجاد شود تا ارتباط منسجمی میان صنعت و دانشگاه ایجاد شود و باید قبول کنیم که راهی را که در گذشته می‌پیماییدیم، اشتباه بوده است.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه باید زیست‌بوم مناسب برای ایجاد کسب و کار مبتنی بر دانش تشکیل شود، ابراز امیدواری کرد که در مدت باقی‌مانده این زیست‌بوم در کشور ایجاد و تکمیل شود.

وی ادامه داد: همه مسؤولان در تلاش هستند تا اقتصاد دانش‌بنیان را به عنوان آینده کشور معرفی کنند.

ستاری با اشاره به برخی از توانمندی‌های کشور خاطرنشان کرد: در حوزه آی‌تی پیش‌بینی می‌شود که در آینده بازار 80 میلیون دلاری ایجاد شود.

در این مراسم همچنین مهندس صفاری‌نیا، رییس پارک فناوری پردیس با ارائه گزارشی از عملکرد این پارک در سال 94 گفت: این پارک تاکنون 9.8 میلیون دلار صادرات رسمی داشته، ضمن آنکه با رشد پنج و نیم درصدی درآمد مواجه بوده است.

وی، هزینه تحقیق و توسعه در این پارک را 1220 میلیارد ریال ذکر کرد و یادآور شد: در سال گذشته 1160 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری جدید در توسعه فضاهای پژوهشی و فناوری شده است.

صفاری‌نیا با اشاره به بومی‌سازی 107 عنوان دانش فنی در کشور از سوی محققان این پارک، اظهار کرد: در سال گذشته 198 نشان و گواهینامه دریافت شده است.

به گفته وی، در حال حاضر 15 شرکت عضو پارک فناوری پردیس موفق به دریافت تاییدیه دانش‌بنیانی شدند، ضمن آنکه بیشترین میزان تسهیلات اعطا شده از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های مستقر در این پارک بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha