• شنبه / ۶ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۸:۵۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 95060103893
  • خبرنگار : 30054

پرداخت ۳۸ هزار میلیارد ریال خسارت توسط بیمه آسیا

پرداخت ۳۸ هزار میلیارد ریال خسارت توسط بیمه آسیا

بیمه آسیا در سال‌های ۹۲، ۹۳ و ۱۳۹۴ بیش از ۳۸ هزار میلیارد ریال خسارت پرداخت کرده است.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بیمه آسیا در اطلاعیه‌ای اعلام‌کرد: این بیمه با گرامی‌داشت هفته دولت و تاکید بر خط‌مشی بیمه آسیا در پرداخت خسارت‌های به حق در کوتاه‌ترین زمان ممکن در سال‌های ۱۳۹۲ مبلغ ۱۰هزار، ۱۳۹۳ مبلغ ۱۳هزار و ۱۳۹۴ مبلغ  ۱۵هزارمیلیارد ریال خسارت در رشته‌های مختلف بیمه‌ای به زیان دیدگان و ذینفعان پرداخت کرده است.

بنابر این اطلاعیه، مبلغ۲۷هزار میلیارد ریال مربوط به بیمه‌های اموال (آتش سوزی، اتومبیل، باربری و مهندسی) و مبلغ ۱۱هزار میلیارد ریال مربوط به بیمه اشخاص(درمان، مسئولیت، عمر و پس‌انداز و عمر و حادثه) است.

در این اطلاعیه با اشاره به پرداخت خسارت‌های میلیاردی توسط بیمه آسیا به عنوان بزرگ‌ترین بیمه خصوصی کشور و حائز رتبه اول در گروه موسسات بیمه‌ای یکصد شرکت برتر کشور آمده است: با توجه به گستره بسیار مناسب شبکه فروش و پرداخت خسارت بیمه آسیا در سراسر کشور، خسارت‌های واحدهای صنعتی و تولیدی که دچار حادثه شده‌اند، با استفاده از پوشش‌های بیمه‌ای مناسب در کوتاه‌ترین زمان ممکن و در یک فرایند کارشناسی حرفه‌ای جبران می‌شود و این واحدها می‌توانند چرخه تولید خود را در یک بازه زمانی مناسب بازسازی و راه‌اندازی مجدد کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha