• پنجشنبه / ۴ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۶:۴۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95060102678
  • خبرنگار : 30057

انعقاد 42 میلیاردی قرارداد فروش محصولات دانش‌بنیان در فن بازار 94

انعقاد 42 میلیاردی قرارداد فروش محصولات دانش‌بنیان در فن بازار 94

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه در رویداد فن‌بازار تلاش می‌شود تا فناوری‌های دارای TRL بالاتر از سطح 6 عرضه شود، گفت: در حال حاضر کارخانجات کشور به دنبال خرید لیسانس نیستند چرا که اگر این امر اتفاق می‌افتاد صاحبان صنایع در فن بازارها نقش پررنگ‌تری داشتند.

به گزارش ایسنا، دکتر وحید احمدی در حاشیه فن‌بازار جمهوری اسلامی ایران در جمع خبرنگاران سیاست اصلی وزارت علوم را برگزاری فن بازارها در طول سال ذکر کرد و گفت: در سال گذشته حدود 5000 طرح فناورانه در سامانه TRL به ثبت رسید و این امر یکی از اقدامات وزارت علوم به شمار می‌رود.

احمدی TRL را استانداردی برای ارزیابی محصولات دانش بنیان ذکر کرد که بر اساس آن درجه آمادگی فناوری‌ها برای ورود به عرصه تجاری‌سازی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و یادآور شد: TRL سطح یک تا سه برای تولید اولیه و پایلوت محصولات فناورانه است و TRL9 محصول آماده تجاری‌ساز است.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در این دوره از فن بازارها گواهینامه مربوط به TRL فناوری‌های عرضه شده ارائه می‌شود، خاطرنشان کرد: این گواهینامه دارای ارزش بسیار بالایی است و می‌تواند به هر نهادی برای تجاری‌سازی محصولات خود ارائه دهند.

وی با اشاره به جزئیات برنامه‌های فن بازار سال جاری، یادآور شد: از میان 5000 طرح ارائه شده در سامانه، 400 محصول برای عرضه در این فن بازار انتخاب شدند.

احمدی ادامه داد: در این فن بازار دستاوردهای 23 استان کشور در 90 غرفه از مراکز رشد، دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری و مراکز تامین مالی عرضه خواهد شد.

 معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه در این نمایشگاه محصولات عرضه شده در این فن بازار دارای TRL بالاتر از سطح شش است، ادامه داد: هدف از برگزاری این فن‌بازار، استفاده از ظرفیت‌های تجاری‌سازی منطقه آزاد انزلی، هدایت سرمایه‌گذاران خارجی به سمت طرح‌های بومی و پیگیری قراردادهای منعقد شده در دوره‌های قبل فن بازار است.

وی با تاکید بر اینکه در فن بازار سال گذشته 42.5 میلیارد تومان قرارداد منعقد شد، گفت: برگزاری این فن بازارها در طول سال پیگیری می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به قراردادهای عملیاتی شده، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال انتقال فناوری دستگاه زباله‌سوز با همکاری یکی از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری گیلان از جمله قراردادهایی است که به مرحله عملیاتی رسیده که  بر اساس این قرارداد 80 درصد قطعات مورد نیاز این زباله‌سوز در داخل کشور تولید می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت نفوذ فناوری‌ها در داخل صنایع، گفت:‌ در هر حاضر کارخانه‌های ما مبتنی بر خرید لیسانس نیستند و تمرکز فعالیت آنها بر واردات است این در حالی است که اگر صنایع کشور مبتنی بر لیسانس باشند صاحبان صنایع در فن بازارها حضور پررنگ‌تری خواهند داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha