• چهارشنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 95060102009
  • منبع : نمایندگی سمنان

رئیس اداره منابع‌طبیعی شهرستان سمنان عنوان کرد

قاچاق شبانه چهار تن چوب از تاغ‌زارهای سمنان با یک خودروی زانتیا!

قاچاق شبانه چهار تن چوب از تاغ‌زارهای سمنان با یک خودروی زانتیا!

ایسنا/زنجان رئیس اداره منابع‌طبیعی شهرستان سمنان با اشاره به قاچاق چوب تاغ‌زارهای دست‌کاشت این شهرستان توسط افراد سودجو از دستگیری چندین قاچاقچی چوب و زغال در چند ماه اخیر خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی‌رضا رهایی در نشست خبری با رسانه‌های این استان اظهار کرد: در یکی از این موارد یکی از بزرگترین قاچاقچیان چوب‌های تاغ سمنان دستگیر و بیش از چهار تن چوب تاغ از وی کشف شد.

وی با بیان اینکه این متخلف با برداشتن صندلی عقب خودروی زانتیای خود در هر مرحله بین 800 کیلوگرم تا یک تن چوب تاغ را به‌صورت قاچاق از منطقه خارج می‌کرد، افزود: این فرد دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

رئیس اداره منابع‌طبیعی شهرستان سمنان همچنین از توقیف یک خاور زغال قاچاق توسط نیروهای یگان حفاظت از منابع‌طبیعی این شهرستان خبر داد و افزود: در این محموله نیز علاوه بر زغال انواع چوب‌های دیگر، نزدیک به نیم تن چوب تاغ کشف شد.

رهایی با بیان اینکه تاغ‌زارها نقش مهمی در جلوگیری از پیشروی کویر و بیابان‌زایی دارند تصریح کرد: زغال این درختچه کویری به دلیل ماندگاری بالا به چند برابر قیمت زغال‌های دیگر به‌صورت قاچاق در بازار به فروش می‌رسد.

وی با بیان اینکه متخلفین شب‌ها به قطع تاغ‌زارها می‌پردازند تصریح کرد: این افراد متخلف و سودجو شب‌ها در همان منطقه تا صبح چوب‌ها را به زغال تبدیل کرده و در شهرهای مختلف می‌فروشند.

 رئیس اداره منابع‌طبیعی شهرستان سمنان از تشکیل و راه‌اندازی گشت‌های مستمر خبر داد و گفت: باتوجه به فعالیت شبانه سودجویان، گشت‌های شبانه یگان حفاظت از منابع‌طبیعی این شهرستان نیز برقرار است و با هماهنگی مراجع قضایی و انتظامی با متخلفین برخورد قانونی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، تاغ از مهمترین درختچه‌ها در مناطق کویری است که مانع از پیشروی بیابان شده و علاوه بر آن جلوه زیبایی هم به مناطق کویری و بیابانی می‌دهد.

این درختچه به‌دلیل نیاز کم آبی و سازگاری بالا با آب و هوا و خاک بیشتر مناطق استان سمنان، از مهمترین گونه‌های دست‌کاشت در این استان است.

در استان سمنان جنگل‌های دست‌کاشت بسیاری در سالهای قبل و پس از انقلاب به‌وجود آمده که عمر برخی از آنها در استان به حدود نیم قرن هم می‌رسد.


انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha