• یکشنبه / ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 95050114944
  • خبرنگار : 71282

سرمایه‌گذاری چهار میلیارد یورویی ایتالیایی‌ها در صنعت آلومینیوم ایران

رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌های آلومینیوم ایران از ابراز علاقه ایتالیا برای سرمایه‌گذاری چهار میلیارد یورویی در صنعت آلومینیوم ایران خبر داد و حجم کل تولیدات آلومینیوم کشور را ۴۰۰ هزار تن ذکر کرد.

به گزارش ایسنا، فاضلی در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان اظهار کرد: قبل از انقلاب اسلامی ۱۰۰ هزار تن مواد اولیه به صورت شمش آلمینیوم و آلیاژهای دیگر تولید می‌کردیم ولی امروز بیش از ۴۰۰ هزار تن تولید نداریم و در مقایسه با کشورهای همسایه که تولیدات‌شان به ۱.۵ میلیون تن می‌رسد پیشرفت چشمگیری نداشتیم.

وی با اشاره به صادرات پروفیل آلومینیوم به هند و آلمان در سال گذشته، گفت: متاسفانه با مشکلاتی که در دوران تحریم به دلیل عدم گشایش LC به وجود آمد نتوانستیم بیش از این صادرات داشته باشیم اما امیدواریم در دوران پساتحریم با افقی که ترسیم شده صادرات آلومینیوم را از سر بگیریم.

رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌های آلومینیوم ایران ادامه داد: از دیگر مشکلاتی که در سال‌های قبل برای تامین مواد اولیه داشتیم این بود که باید اعتبارات‌مان را ۱۳۰ درصد نقدا به بانک‌ها پرداخت می‌کردیم تا مواد اولیه وارد کنیم و صرف‌نظر از این مساله بخشنامه‌هایی بود که برای بخش تولید و بانک‌ها صادر شد و موانعی را برای کارخانه‌های تولید آلومینیوم ایجاد کرد.

فاضلی با اشاره به تشکیل کارگروه ملی حل موانع تولید، گفت: وزیر صنعت، معدن و تجارت ریاست این  کارگروه را بر عهده دارد و حل موانع تولید و تسهیل شرایط بنگاه‌های تولیدی از دغدغه‌های ایشان به شمار می‌رود اما در راستای تشکیل این کارگروه و آغاز به کار آن انتظار داریم بانک‌ها از مصوبات این کارگروه تمکین کنند و به بهانه‌های مختلف برای اجرای آن مانع‌تراشی نکنند.

وی در عین حال افزایش تقسیط بازپرداخت وام‌های بانکی از پنج سال به ۱۰ سال را خواستار شد و گفت: برخی از مصوبات مجلس از جمله بازپرداخت اقساط بانک‌ها به شکل پنج ساله برای بخش تولید کارگشا نیست و حداقل باید این تسهیلات ۱۰ ساله تقسیط شود تا کارخانه‌های تولیدی بتوانند سر پا بایستند لذا از نمایندگان مجلس می‌خواهیم در مورد این مصوبات بازنگری داشته باشند و از نظرات کارشناسان سندیکاها، اتحادیه‌های تخصصی و اتاق‌های تعاون و بازرگانی برای شناسایی و رفع موانع پیشرو استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha