• شنبه / ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 95050114201
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

مدیر کل بیمه سلامت خراسان‌ جنوبی:

بیش از 5000 نفر در خراسا ن‌جنوبی ۲ دفترچه بیمه دارند

بیش از 5000 نفر در خراسا ن‌جنوبی ۲ دفترچه بیمه دارند

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر کل بیمه سلامت خراسان‌جنوبی، گفت: بیمه شدگان بیمه سلامت نباید هیچگونه پوشش بیمه‌ای داشته باشند و بیش از 5000 نفر در استان دارای دو دفترچه بیمه هستند که یکی از دفترچه‌های این افراد تا پایان سال حذف می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، حسین خوبان امروز (23 مرداد ماه) در نشست خبری در راستای توانمندسازی بیمه شدگان اظهار کرد: اداره کل بیمه سلامت استان بیش از ۵۳۰ هزار نفر از جمعیت استان را تحت پوشش بیمه دارد.

وی با اشاره به اینکه ۵۳۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند، ادامه داد:  از این تعداد ۳۸۲ هزار نفر روستاییان و عشایر، قریب به ۷۳ هزار و ۵۰۰ نفر کارکنان دولت، ۱۶ هزار نفر سایر اقشار، قریب به یک هزار و ۷۰۰ نفر اتباع خارجی و  ۵۶ هزار و ۲۰۰ نفر از خدمات بیمه سلامت استفاده می‌کنند.

مدیر کل بیمه سلامت خراسان‌جنوبی، با بیان اینکه این سازمان دارای هفت اداره بیمه سلامت در شهرستان‌ها است، عنوان کرد: سازمان بیمه سلامت دارای یک نمایندگی بخش دولتی، دو نمایندگی و ۲۲ دفتر پیشخوان خدمات دولت بخش خصوصی در سطح استان و ۴۵۶ موسسه و مرکز درمانی طرف قرارداد است.

خوبان با بیان اینکه  سازمان بیمه سلامت دارای ۸۷ مرکز بهداشت در استان است، تصریح کرد:  این سازمان دارای ۱۲ بیمارستان، ۸۳ داروخانه، ۲۱۵ پزشک و دندانپزشک، ۵۵ درمانگاه، ۷۸ پاراکلینیک و ۱۳ موسسه دیگر در استان است.

وی با اشاره به کل هزینه‌های درمان پرداختی در سال گذشته بیان کرد: در این مدت از بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی ۷۵۸ میلیون ریال، سایر موسسات دولتی دانشگاهی بیش از ۳۸ میلیون ریال، موسسات دولتی غیر دانشگاهی بیش از ۲۸ میلیون ریال، موسسه خصوصی و خیریه بیش از ۱۶۳ میلیون ریال و هزینه‌های سطح یک روستاییان بیش از ۳۸۳ میلیون ریال گرفته شده است.

مدیر کل بیمه سلامت خراسان‌جنوبی، یادآور شد: در سال گذشته پنج میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به بیماران خاصی که دفترچه بیمه سلامت دارند پرداخت شده است.

خوبان با اشاره به سایر اقدامات انجام شده در صندوق بیمه سلامت اظهار کرد: تحت پوشش قرار دادن کلیه افرادی که فاقد هرگونه پوشش بیمه‌ای هستند به صورت رایگان و پرداخت ۹۴ درصد هزینه بستری بیمه شدگان از سوی سازمان در طول سال گذشته انجام شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۵۶ هزار و ۶۰۰ نفر از افرادی که فاقد هرگونه پوشش بیمه‌ای هستند تحت پوشش این سازمان بوده و ۹۴ درصد هزینه‌های درمان بستری انان در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی توسط سازمان بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

مدیر کل بیمه سلامت خراسان‌جنوبی، با اشاره به اهم اقدامات انجام شده در صندوق روستاییان و عشایر تصریح کرد: تحت پوشش در آوردن ۱۰۰ درصد افراد واجد شرایط جمعیت روستایی و عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر استان بدون پرداخت حق بیمه از سوی آنان و پرداخت ۹۷ درصد هزینه بستری بیمه شدگان از سوی سازمان در طول سال ۹۴ از اقدامات انجام شده است.

خوبان با اشاره به سایر اقدامات انجام شده گفت: تأسیس اداره بیمه سلامت در شهرستان‌های سربیشه، درمیان و سرایان در راستای رفاه بیشتر بیمه شدگان و ادامه روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان و کاهش هزینه‌های درمان بیمه شدگان از فرانشیز ۱۰ درصد به سه درصد در صندوق روستایی و شش درصد در سایر صندوق‌ها در زمان بستری در بیمارستان‌های دولتی انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: افزایش دفاتر پیشخوان دولت و نمایندگی‌های بخش خصوصی طرف قرارداد از ۲۱ دفتر به ۲۴ دفتر در سطح استان در راستای کاهش تصدی‌های دولت انجام شده است.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان‌جنوبی ادامه داد: کاهش ۱۰ درصدی هزینه تزریقات، پانسمان و بخیه در مراکز بهداشتی و درمانی که از سوی هیچ بیمه‌ای قابل پرداخت نیست پرداخت می‌شود.

وی گفت: رایگان شدن هزینه داروهای مکمل برای مادران باردار و سایر خانم‌ها و قطره ویتامین برای کودکان زیر دو سال همچنین تجویز رایگان واکسن پنتاوالان برای تمامی کودکان دو ماهه برای اولین بار در کشور انجام می‌شود.

خوبان با اشاره به شکایات افراد در صورت گرفتن مبلغ بالاتر از سوی بیمارستان‌ها بیان کرد: در هر بیمارستان یک کارشناس بیمه سلامت حضور داشته  چنانچه بیمار حدس می‌زند که هزینه بیشتری به بیمارستان پرداخت کرده می‌تواند به این کارشناس بیمه مراجعه کند.

مدیر کل بیمه سلامت خراسان‌جنوبی، با بیان اینکه تعرفه‌ها بر اساس زمانی که باید پزشک صرف بیمار خود کند بسته شده است، خاطرنشان کرد: مدت زمان برای ویزیت بیماران پزشک عمومی ۱۵ دقیقه، متخصص ۲۰ دقیقه، فوق تخصص ۲۵ و روانپزشک ۳۰ دقیقه است.

خوبان با بیان اینکه هدف از توانمندسازی بیمه شدگان حفاظت از خودشان در برابر بیماری‌ها است یادآور شد: هدف از این کار جلوگیری از هجوم بیش از اندازه بیماران به مطب متخصصان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha