بهگزارش ایسنا، در این مدت مصرف مازوت و گازوییل به ترتیب ۳ و ۲ درصد کاهش داشته است، که این مسأله نشان دهنده حرکت نیروگاه های کشور به سمت مصرف سوخت هایی با آلایندگی کمتر است.
تغییرات هفتگی متوسط دمای وزنی بیست هفته گذشته نشان میدهد بهطور متوسط دمای وزنی هوا ۲۵.۲۱ درجه بوده که به طور متوسط ۰.۳۳ درجه کمتر از سال قبل ۰.۸۲ درجه بیشتر از هفته گذشته است.
همچنین کل انرژی مورد نیاز مصرف اصلاحی در هفته بیستم ۷ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۷۴۵ مگاوات ساعت بوده که نسبت به هفته قبل در سال جاری ۱.۹۳ درصد افزایش را نشان میدهد.
علاوه بر این، کل انرژی مورد نیاز مصرف اصلاحی در هفته بیستم در مقایسه با هفته متناظر سال قبل ۸۳.۱۵ تقریبا مشابه بوده و افزایش یا کاهش آنچنانی را تجربه نکرده است.
بر این اساس، حداکثر نیاز مصرف اصلاحی در پیک شبانه هفته بیستم ۴۹ هزار و ۶۶ مگاوات گزارش شد که نسبت به هفته قبل در سال جاری ۰.۶۸ درصد کاهش و نسبت به هفته متناظر سال قبل ۱.۸۶ درصد افزایش را نشان میدهد.
همچنین حداکثر نیاز مصرف اصلاحی در پیک روزانه هفته بیستم ۵۰ هزار و ۹۱ مگاوات گزارش شد که نسبت به هفته قبل در سال جاری ۲.۷۹ درصد کاهش، و نسبت به هفته متناظر سال قبل ۰.۴ درصد افزایش را نشان میدهد.
آمارهای وزارت نیرو حاکی از این است که وضعیت ذخیره و فضای خالی سوخت مازوت نیروگاهها در تاریخ ۱۵ مردادماه سال جاری برابر با ۸۰ درصد بوده که نسبت به هفته نوزدهم ۲ درصد، و در مقایسه با سال قبل ۸ درصد کاهش را نشان میدهد.
گفتنی است وضعیت ذخیره و فضای خالی سوخت گازوئیل در هفته بیستم برابر با ۵۱ درصد بوده که نسبت به هفته گذشته تغییری نداشته اما در مقایسه با سال گذشته ۱۳ کاهش را نشان می دهد.
علاوه بر این مقایسه مصرف سوخت معادل نیروگاهها از ابتدای سال جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲.۲ درصد کاهش را نشان می دهد و مقایسه نوع سوخت مصرف نیروگاهها در کشور از ابتدای سال جاری تاکنون در مقایسه با سال گذشته نشان میدهد مصرف گاز ۵ درصد افزایش و مصرف مازوت و گازوییل به ترتیب ۳ و ۲ درصد کاهش داشته است.
انتهای پیام
نظرات