محمد مطرودی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: با توجه به گرمای هوا امکان آتشسوزی در مزارع شهرستان وجود دارد که این مسأله موجب از بین رفتن تنه نخیلات میشود و با توجه به مشکلاتی که وجود دارد، دیگر کشاورز توان احیا و کاشت درخت جدید را ندارد.
وی افزود: بیمه محصولات کشاورزی باید علاوه بر محصول به تنه نخیلات نیز تعلق بگیرد تا در صورت آتشسوزی، بروز بیماریها و ... بیمه با جبران خسارت، بخشی از مشکلات کشاورز را حل کند تا او بتواند به حیات خود ادامه دهد.
مطرودی تصریح کرد: در حال پیگیری هستیم تا تنه درختان نخل خرمشهر بیمه شوند و کشاورزان بتوانند با خیال آسوده به فعالیت بپردازند.
وی با اشاره به بیمه حدود 1100 هکتار از نخیلات شهرستان عنوان کرد: بیمه تنها به 50 درصد از کشاورزانی که سال گذشته محصول خود را بیمه کرده بودند، خسارت پرداخت کرده و به باقی کشاورزان تاکنون هیچ خسارتی پرداخت نشده که این مسأله موجب نارضایتی کشاورزان شده است.
مطرودی گفت: صندوق بیمه محصولات کشاورزی اعلام کرده که دچار مشکلاتی مالی است و اعتباری برای پرداخت خسارات ندارد اما امیدوارم به تعهدات سال گذشته خود عمل کند و مشکلات کشاورزان را کاهش یابد.
انتهای پیام
نظرات