اسلام عبدیلر در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، خاطرنشان کرد: پیمانکار طرف قرار داد با شهرداری هشترود مبلغ 100 میلیون تومان طلب معوق دارد و از این رو به تعهدات خود عمل نکرده و حقوق کارگران را واریز نمیکند، این در حالی است که در روز عقد قرارداد پیمانکار متعهد شده اگر شهرداری نتوانست به صورت ماهیانه حق و حقوق پیمانکار را تسویه کند هم شخص پیمانکار تا سه ماه به کار خود ادامه دهد.
وی در مورد ماشین آتش نشانی که چند وقتی است خراب شده و خدمات ارائه نمیدهد، اظهار کرد: امکانات آتش نشانی هشترود برای خود شهر پیشبینی شده است نه برای 250 روستا و چند هزار هکتار زمین زراعی در سطح شهرستان و روستاهای اطراف آن، اما با این حال شهرداری هشترود در مواقع حادثه نمیتواند بیتفاوت باشد و ماشین آتشنشانی را به همه جا اعزام میکند، لذا باید یادآور شوم که به خاطر این دلایل اخیرا ایراداتی پیدا کرده که در اولین فرصت برای تعمیر اقدام خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به امکانات شهرداری در آتش نشانی، قبلا پیشنهاد تامین امکانات اطفاء حریق برای خدمت در روستاها از طریق فرمانداری به استانداری داده شده و شهرداری هشترود هم برای تامین نیروی انسانی آن اعلام آمادگی کرده، ولی تاکنون اقدامی در این مورد انجام نگرفته است.
شهردار هشترود در پاسخ به این سئوال که چرا درختان و گلهای کاشته شده در سطح شهر خشک شدهاند؟ گفت: تعداد محدودی از درختان که کاشته میشوند بنا به دلایلی در سال اول خشک میشوند که این هم طبیعی است و از 4000 اصله درخت کاشته شده در بوستان شهدای گمنام میتوان به این مهم پی برد.
وی در مورد سوال چرا منابع مالی شهرداری هشترود برای آبادانی منطقه محدود است و مردم تا کی باید این وضعیت را تحمل کنند؟ اظهار کرد: تا زمانی که خود مردم در آبادانی شهر پیشقدم نشوند و حق و حقوق شهرداری را نپردازند، وضعیت بهتر از این نخواهد شد؛ البته اصلاح قوانین شهرداری و پیشبینی در آمد پایدار برابر قانون و حمایت بیشتر دولت از شهرداریهای ناتوان از نظر مالی و در آمد نیز راه حل عبور از مشکلات خواهد بود.
وی در مورد شوراهای هشترود نیز خاطرنشان کرد: مشکلات موجود هشترود از گذشتههای دور روی هم انباشته شده و شوراهای هشترود به همراه مسئولین ارشد شهرستان برای عبور از این بحران عظیم باید با عزم جدی و با کمک گرفتن از دولتیها کمک رسان این اداره و مردم منطقه باشند.
عبدیلر اظهار کرد: یکی از مشکلات موجود در هشترود فرسودگی آسفالت خیابانها و معابر است که از 20 سال پیش برای خیابانها روکش آسفالت ریخته نشده و عموما به لکه گیری اکتفاء شده است و برای آسفالت کاری کلی معبر اصلی، فرعی و خیابانهای هشترود به میلیاردها تومان اعتبار نیاز است که این کار نیز به دلیل نبود منابع مالی و اعتبار کافی از عهده شهرداری خارج است.
وی ادامه داد: کمک دولت به شهرداری تابع قوانین خاص خودش است از جمله آنها میتوان به عوارض ارزش افزوده اشاره کرد که سهمی از آن به شهرداریها داده میشود که آن هم جوابگوی هزینههای جاری شهرداری نیست چه برسد که با آن بخواهیم کارهای عمرانی انجام دهیم.
وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته قرار بود که از محل اعتبارات ماده 180 که به مناطق محروم تعلق میگیرد، مبلغی را به شهرداری هشترود اختصاص دهند، اما متاسفانه به دلیل مشکلات مالی موجود در دولت یک ریال هم به حساب این اداره واریز نشد، ولی امیدواریم با کمک نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی امسال بتوانیم از محل بودجه ستاد مقابله با بحران و دیگر اعتبارات بخشی از مشکلات شهر را حل کنیم.
انتهای پیام
نظرات