• شنبه / ۱۲ تیر ۱۳۹۵ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 95040106625
  • خبرنگار : 30057

همکاری سازمان پژوهش‌ها با کنفدراسیون صنعت ایران در زمینه ثبت اختراعات صنایع نوآور

همکاری سازمان پژوهش‌ها با کنفدراسیون صنعت ایران در زمینه ثبت اختراعات صنایع نوآور

در نشست سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی و کنفدراسیون صنعت ایران پیشنهاداتی در زمینه  ارزیابی و تشخیص سطح‌ و طبقه ‌بندی صنایع به ‌صورت پایلوت در صنعت گاز کشور، تدوین قانون مالکیت فکری و همکاری مشترک در معرفی و ثبت اختراعات صنایع نوآور ارائه شد.

به گزارش ایسنا، در این دیدار که به همت دفتر مرکزی ارتباط دانشگاه با صنعت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، جمعی از رؤسا و اعضای هیات مدیره کنفدراسیون صنعت ایران و مدیران کل سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران درخصوص زمینه‌های همکاری‌های مشترک به بحث و تبادل‌ نظر نشستند.

معرفی فعالیت‌ها و سامانه‌های الکترونیک سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران از جمله سامانه مالکیت فکری، درگاه تجاری‌سازی فناوری، دعوت از صنعتگران برای پیشرفت فضای کارآفرینی در کشور و همکاری و تعامل بیشتر با دانشگاه‌های کشور و سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، معرفی فعالیت‌ها و خدمات دفاتر کل ارتباط با صنعت، تجاری سازی فناوری و کارآفرینی دانش‌بنیان و معرفی توانمندی‌ها در موضوع انتقال فناوری و ممیزی به هنگام عقد قرارداد در مذاکرات صنایع با صاحبان تکنولوژی از جمله موضوعات مطرح‌شده در این دیدار بوده است.

در این نشست همچنین از سوی کنفدراسیون صنعت ایران موضوعاتی چون اهمیت دادن به صادرات و رعایت استانداردها، رقابت‌پذیری و برخورداری از تکنولوژی پیشرفته برای صادرات موفق کالاها و خدمات، ظهور بحران ضعف تکنولوژیکی در ایران در مقایسه با جهان پیشرفته، توجه لازم به مدیریت نوین، بهره‌وری مناسب و فناوری‌های نوین و ایجاد تحول با بهره‌گیری از ابزار مدیریت و تکنولوژی مطرح شد.

در این نشست کنفدراسیون صنعت ایران آمادگی خود را برای اشاعه فرهنگ توسعه فناوری به صنایع کشور با همکاری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، افزایش بهره‌وری صنایع با استفاده از رهنمودهای حرفه‌ای سازمان پژوهش‌ها و ارتقای تعاملات بخش‌های مختلف با یکدیگر و تدوین استراتژی به عنوان راه حل اساسی برون رفت از مشکلات صنعت کشور را اعلام کرد.

طرفین پیشنهاداتی در زمینه ایجاد کارگروه مشترک برای تدوین استراتژی‌های همکاری، همکاری مشترک برای ورود و توسعه به‌کارگیری فناوری‌های نوین در صنایع، ارزیابی و تشخیص سطح‌ و طبقه ‌بندی صنایع به ‌صورت پایلوت در صنعت گاز کشور (صنایع گازسوز از سطح خانگی تا خودروی گازسوز) توسط سازمان پژوهش‌ها و مشارکت در انتقال فناوری با رویکرد تهیه پیوست انتقال فناوری برای انعقاد قراردادها در شرایط پسابرجام ارائه کردند.

تصمیم‌گیری در مورد سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، تهیه پیشنهاد مشترک به‌ منظور تدوین قانون مالکیت فکری و الزامات آن و همکاری مشترک در معرفی و ثبت اختراعات صنایع نوآور از دیگر پیشنهادات مطرح شده در این نشست بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha