• چهارشنبه / ۲ تیر ۱۳۹۵ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 95040101108
  • منبع : نمایندگی مازندران

امحای 1200 کیلوگرم موادمخدر غیردارویی در مازندران

امحای 1200 کیلوگرم موادمخدر غیردارویی در مازندران

ایسنا/مازندران دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر مازندران از امحای 1200 کیلوگرم موادمخدر غیردارویی در استان خبرداد.

علی اصغر میرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه مازندران بیان کرد: امحای موادمخدر هر ساله به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر صورت می گیرد.  به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر بیش  از ۱۲۰۰ کیلو مواد مخدر غیر دارویی در پارک ملل ساری امحا می شود.

وی بیان کرد:  این طرح سوم تیرماه راس ساعت ۱۰ صبح با حضور مسئولان استانی به آتش کشیده می شود. عملیات امحا در شهرستان ها انجام نمی شود و به صورت متمرکز در  مرکز استان صورت می گیرد.
انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha