• یکشنبه / ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 95033017942
  • منبع : نمایندگی مازندران

افزایش 25 تنی ظرفیت تولید چای در غرب مازندران

افزایش 25 تنی ظرفیت تولید چای در غرب مازندران

ایسنا/مازندران مدیر کارخانه چای شعیب کلایه شهرستان تنکابن از افتتاح این کارخانه بعد از 13 سال خبر داد و گفت: این کارخانه ظرفیت تولید 25 تن چای در روز را دارد.

یزدان نیاستی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه مازندران اظهار کرد: این کارخانه چای بعد از گذشت 13 سال به همت مدیران دستگاههای اجرایی و برای ایجاد اشتغال و در جهت تحقق بخشیدن به اقتصاد مقاومتی، افتتاح شد.

وی تصریح کرد: این کارخانه در سال 1317 با زیربنای 1400 متر مربع به بهره برداری رسیده بود و به علت نبود حمایت و با گذشت زمان در سال 1382 تعطیل و در سال 1386 به سازمان تعاون روستاییتحویل داده شد.

این تولیدکننده چای با اشاره به اینکه برای کاهش وارادت و بالا بردن کیفیت چای داخلی باید تلاش و نیاز چای کشور را که 120 هزار تن در سال است را برطرف کنیم، عنوان کرد:  سرانه مصرف چای در کشورمان 51.5 کیلوگرم بوده و با توجه به نیاز کشور باید این کارخانجات مجددا راه اندازی شوند.

وی افزود: چای تولید داخلی به علت نداشتن سموم و کود شیمیایی و اسانس کاملا ارگانیک است.

نیاستی، مهمترین اقدامات در فرآیند تولید چای را نام برد و گفت: واحدهای چای سازی دارای 7 دستگاه مالش و سالن اکسیداسیون به مساحت 50 متر مربع و 4 دستگاه خشک است . این کارخانه ظرفیت تولید 25 تن چای در روز را دارد و 40 کارگر به  طور فعال و 600 کارگر به طور غیر فعال در آن مشغول بکارند.

وی خاطر نشان کرد قیمت برگ سبز چای در سال های اخیر  100 درصد افزایش یافته و باعث تقویت تولید و بالا بردن کیفیت این محصول شده است .
انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha