یزدان نیاستی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه مازندران اظهار کرد: این کارخانه چای بعد از گذشت 13 سال به همت مدیران دستگاههای اجرایی و برای ایجاد اشتغال و در جهت تحقق بخشیدن به اقتصاد مقاومتی، افتتاح شد.
وی تصریح کرد: این کارخانه در سال 1317 با زیربنای 1400 متر مربع به بهره برداری رسیده بود و به علت نبود حمایت و با گذشت زمان در سال 1382 تعطیل و در سال 1386 به سازمان تعاون روستاییتحویل داده شد.
این تولیدکننده چای با اشاره به اینکه برای کاهش وارادت و بالا بردن کیفیت چای داخلی باید تلاش و نیاز چای کشور را که 120 هزار تن در سال است را برطرف کنیم، عنوان کرد: سرانه مصرف چای در کشورمان 51.5 کیلوگرم بوده و با توجه به نیاز کشور باید این کارخانجات مجددا راه اندازی شوند.
وی افزود: چای تولید داخلی به علت نداشتن سموم و کود شیمیایی و اسانس کاملا ارگانیک است.
نیاستی، مهمترین اقدامات در فرآیند تولید چای را نام برد و گفت: واحدهای چای سازی دارای 7 دستگاه مالش و سالن اکسیداسیون به مساحت 50 متر مربع و 4 دستگاه خشک است . این کارخانه ظرفیت تولید 25 تن چای در روز را دارد و 40 کارگر به طور فعال و 600 کارگر به طور غیر فعال در آن مشغول بکارند.
وی خاطر نشان کرد قیمت برگ سبز چای در سال های اخیر 100 درصد افزایش یافته و باعث تقویت تولید و بالا بردن کیفیت این محصول شده است .
انتهاي پیام
نظرات