• سه‌شنبه / ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 95031714952
  • خبرنگار : 71467

بانک‌ها توافق کردند

کاهش سود بانکی به ۱۵ درصد از اول تیرماه

کاهش سود بانکی به ۱۵ درصد از اول تیرماه

با توافق انجام شده بین بانک‌ها، نرخ سود سپرده تا ابتدای تیرماه امسال به ۱۵ درصد کاهش خواهد یافت. ظاهرا قرار نیست با وجود تشکیل جلسه ویژه امروز شورای پول و اعتبار، مصوبه‌ای در این رابطه صادر شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، ورود اخیر برخی بانکها به کاهش نرخ سود تا ۱۶ درصد مقدمه‌ای برای اجرای توافق انجام شده بین بانکها برای کاهش نرخ سود سالانه سپرده تا ۱۵ درصد بود. این در حالی است که اطلاعات دریافتی از مقامات بانکی حاکی از آن است که این توافق از ابتدای تیرماه در شبکه بانکی اجرایی خواهد شد.

اما برخلاف دوره‌ های قبل، قرار نیست همزمان با کاهش سود سپرده سود تسهیلات نیز کاهش پیدا کند. بلکه بعد از سامان یافتن سودهی سپرده جدید در نظام بانکی و کاهش هزینه بانکها در پرداخت سود سپرده، در مورد تسیهلات نیز تصمیم گیری خواهد شد.

در حالی قرار است امروز شورای پول و اعتبار تشکیل جلسه دهد که با وجود اینکه ممکن است تغییرات سود بانکی و توافق بانکها مورد بررسی قرار گیرد، اما ظاهرا مصوبه‌ای در این باره صادر نخواهد شد تا با توجه به سقف تعیین شده در مصوبات قبلی، بانک‌ها با توافق یکدیگر و البته با تایید بانک مرکزی نسبت به کاهش مجدد سود بانکی اقدام کرده باشند.

کاهش سه درصدی سود در حالی تا چند روز آینده کلید خواهد خورد که در اواخر بهمن ماه سال گذشته نرخ سود سپرده از ۲۰ به ۱۸ و تسهیلات از ۲۴ به ۲۲ کاهش یافته بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۳-۲۵ ۱۶:۰۸

با این کارها رکود حل نمیشه آقای طیب نیا درامد مردم کمتر شده و تداوم رکود

avatar
۱۳۹۵-۰۳-۲۶ ۱۶:۳۴

در سال 90 بنده یک میلیون تومن دریافتی داشتم زمانیکه دلار حدود 1000 تومن بود یعنی 1000 دلار درامد داشتم. الان یک میلیون وچهارصد درامدمه و دلار 3500 تومن یعنی درامدم 400 دلاره!!! وضع 80 درصد ملت همینه!! بیایید و خودتون و ملت رو گول نزنید. با این کارها و با وام و تسهیلات و غیره و کذالک وضع اقتصادی جامعه درست نمیشه. مشکل از جای دیگه هست . مشکل فقر و کم درامدی مردمه نه نرخ سود بانک و غیره . این کارها توسعه فقر مردمه نه اقتصاد. تنها راه توسعه و رونق بازار و اقتصاد کاهش نرخ دلار به 1000 تومنه.