وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر ضروت انجام تحقیقات مشترک با پارکهای علم و فناوری دیگر کشورها تأکید کرد.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر محمد فرهادی در بیست و پنجمین نشست رؤسای پارکهای علم و فناوری سراسر کشور ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مهمانی خدا و برکت و رحمت الهی از اینکه در سالهای اخیر ادبیات و مفاهیم مهمی در حوزه علم و فناوری تولید شده است، اظهار کرد: علیرغم وجود 38 پارک علم و فناوری در حال حاضر، ما به پارکهای تخصصی نیاز داریم و بخش خصوصی نیز درصدد ایجاد پارکهای علم و فناوری است.
وی تأکید کرد: اگر چه بخش تحقیقات در کشور باید مورد توجه جدی قرار گیرد و حدود 20 تا 25 درصد تحقیقات باید بنیادی و مرز دانشی و 75 تا 80 درصد کاربردی باشد، اما حوزه فناوری نیز نیازمند توجه جدی است که این کار از طریق تدوین و ابلاغ قوانین و مقررات تسهیل کننده در دستور کار قرار دارد.
دکتر فرهادی با ابراز خوشحالی از توجه دولت به مقوله بودجه مراکز پژوهش و فناوری اضافه کرد: در آخرین تصمیمها مصوب شده که تسهیلات قابل قبولی در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار گیرد و سرمایه اولیه آن نیز فراهم شده است.
وزیر علوم اظهار کرد: شرکتهای دانش بنیان نیز باید با برنامهسازی، برقراری تعاملات بینالمللی و انجام کار مشترک، برنامههای خود را به پیش ببرند.
دکتر فرهادی درخصوص برندسازی شرکتهای دانش بنیان اظهار کرد: شرکتهای مستقر در پارکهای علم و فناوری باید دارای برند باشند و برندسازی هم یک علم است که به مدیریت، برنامه و ساختار نیاز دارد و امیدواریم هر یک از شرکتها قادر باشند تبدیل به یک برند جهانی شوند.
وی با اشاره به بحث اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: تا پایان امسال دولت باید حداقل گزارش 100 اقدام در زمینه اقتصاد مقاومتی را اعلام کند و از این بین چهار طرح مربوط به حوزه آموزش عالی، علم و فناوری است.
وزیر علوم ضمن تأکید بر انجام تحقیقات مشترک با پارکهای علم و فناوری دیگر کشورها خاطرنشان کرد: هم اکنون 140 طرح تحقیقاتی مشترک با دیگر کشورها داریم که بخش عمده آنها پس از برجام انجام شده است.
انتها پیام
نظرات