مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با اشاره به برگزاری مسابقات مناظرات دانشجویی تاکید کرد: یکی از جدیترین، ملموسترین و دقیقترین شیوههای برگزاری کرسیهای آزاداندیشی مسابقات مناظره دانشجویی است.
حسین یوسفی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، در ادامه با بیان اینکه این رقابتها با تلاش سازمان دانشجویان در کشور راهاندازی شد، عنوان کرد: این پنجمین دوره برگزاری مناظرات دانشجویی بود که دو دوره اخیر آن به صورت کشوری برگزار میشود.
وی ادامه داد: در ابتدا تیمها در سطح استان با یکدیگر رقابت کرده و سپس به مرحله منطقهای راه مییابند. در نهایت تیمهای برگزیده در مرحله کشوری با یکدیگر رقابت میکنند.
یوسفی با بیان اینکه این رقابتها با حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارتخانههای علوم و بهداشت برگزار میشود، گفت: مرحله استانی این رقابتها به پایان رسید و مرحله منطقهای آن در مهر ماه و رقابتهای کشوری نیز در آذر یا دی ماه امسال برگزار میشود.
مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در بخش دیگری از این گفتوگو با اشاره به رویکردها و اهداف برگزاری مناظرات دانشجویی تصریح کرد: شعار مسابقات مناظره دانشجویی «مناظره، فرصتی برای یادگیری» است، لذا گروههای شرکتکننده راجع به موضوعات عمومی و اجتماعی با یکدیگر به رقابت میپردازند.
وی افزود: شورای علمی مسابقات مناظرات دانشجویی موضوعات را بررسی و اعلام میکند و هر کدام از دفاتر استانی موضوع مورد نظر خود را برای برگزاری مسابقات انتخاب میکنند.
یوسفی با بیان اینکه برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی فرصتی دانشگاهی، منطقی و منظم است که افراد در آن به بررسی، تحقیق و مناظره میپردازند، خاطرنشان کرد: سعی میشود که انتخابات موضوعات بر مبنای سلایق خود تیمهای شرکتکننده باشد.
مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی اضافه کرد: برای هر مناظره سه داور از اعضای هیاتهای علمی دانشگاهی حضور دارند و ملاک آنها برای داوری میزان توانایی در سخنرانی و گفتوگوی دانشجویان است.
وی تاکید کرد: برگزاری این رقابتها فرصت مناسبی به دانشجویان برای تحقیق در قبال موضوعات مختلف ارایه میکند.
یوسفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص برگزاری کرسیهای آزاداندیشی اظهار کرد: یکی از جدیترین راههای برگزاری کرسیهای آزاداندیشی و ملموسترین و دقیقترین شیوه آن برگزاری رقابتهای مناظرات دانشجویی است.
مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی ادامه داد: در این مناظرات این دانشجوها هستند که به جای اساتید نظرات خود را اعلام میکنند. نحوه برگزاری این مناظرهها نیز مشخص بوده و از چارچوب خاصی پیروی میکند و دقیقترین نحوه برگزاری کرسیهای آزاداندیشی به حساب میآید.
وی خاطرنشان کرد: رویکرد اصلی این مناظرهها آن است که برای دانشجویان فرصتی در جهت یادگیری، جستجو، مطالعه و تحقیق فراهم کرده و تبادل نظر را ممکن میسازد. این مناظرهها به دانشجویان آموزش میدهد که چگونه با رقیب خود مقابله کند و شکست یا پیروزی را بپذیرند و نظرات یکدیگر را تحمل کنند.
یوسفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری مسابقات مناظرات دانشجویی در خراسان رضوی یادآور شد: در این دوره 24 تیم در سطح استان با یکدیگر به رقابت پرداختند. امسال ما شاهد افزایش تعداد تیمها در این رقابتها را بودیم که این نشاندهنده نهادینه شدن برگزاری این رقابتهاست.
مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی ادامه داد: امسال هشت تیم بیشتر از سال گذشته در این مسابقات شرکت کردند. همچنین تنوع حضور بانوان نیز بیشتر شده و شاهد تنوع بیشتری از رشتهها و گرایشهای مختلف دانشجویان هستیم.
انتهای پیام
نظرات