• شنبه / ۱ خرداد ۱۳۹۵ / ۰۸:۳۸
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 95030100029
  • منبع : نمایندگی خوزستان

‌رئیس دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان تاکید کرد

نقش کلیدی دانشگاه‌ها در تحقق اقتصاد مقاومتی

نقش کلیدی دانشگاه‌ها در تحقق اقتصاد مقاومتی

رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با بیان این‌که برای تحقق فرمایشات رهبر انقلاب در خصوص اقدام مقاومتی باید حرکت منظومه‌ای انجام داد، با تبیین لزوم همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌ها برای دستیابی به این هدف بر نقش کلیدی‌ دانشگاه‌ها در این زمینه تأکید کرد.

رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با بیان این‌که برای تحقق فرمایشات رهبر انقلاب در خصوص اقدام مقاومتی باید حرکت منظومه‌ای انجام داد، با تبیین لزوم همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌ها برای دستیابی به این هدف بر نقش کلیدی‌ دانشگاه‌ها در این زمینه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌محسن شفیعی با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: امروز باید اقتصاد مقاومتی را یک علم و دانش دانست و این مسأله‌ای ساده نیست که بتوان از آن عبور کرد و نیاز به برنامه‌ریزی، طراحی و مهندسی دارد؛ تنها اگر کارها بر این اساس صورت پذیرد، جامعه دچار رشد و تکامل می‌شود و در غیر این صورت جامعه دچار نوسان خواهد شد و مشکلات بیشتر می‌شوند.

وی ادامه داد: بر همین اساس از آنجا که دانشگاه‌ها محل تولید علم و انتشار مباحث علمی است، این بحث در آنجا مهم‌تر و نقش دانشگاه‌ها تأثیرگذارتر از جایگاه‌های دیگر در کشور خواهد بود و چون نگاه رهبر انقلاب به دانشگاه و قشر دانشگاهی نگاهی مثبت و امیدوارانه است پس نقش آنان نیز در تحقق اقتصاد مقاومتی کلیدی‌تر خواهد بود.

رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در رابطه با بستر‌سازی اقتصاد مقاومتی توسط دستگاه‌های اجرایی و خصوصاً در جامعه‌ی دانشگاهی زیرمجموعه وزارت علوم و وزارت بهداشت تصریح کرد: وقتی که ولی‌فقیه نام و شعاری را برای سال انتخاب می‌کنند تمام دستگاه‌ها آن را تکلیف همگانی و وظیفه خود بدانند که باید برای دستیابی به آن تمام تلاش خود را انجام دهند و بخش مربوط به خود را شناسایی کنند و هرکدام براساس دستورالعمل‌های موجود اقدام مؤثری را انجام دهند.

شفیعی تأکید کرد: باید تمام وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های وابسته به دولت و بخش خصوصی، موانع اقتصاد مقاومتی را از سر راه بردارند و در این راه فقط به شعار تکیه نکنند بلکه وارد میدان شوند و عمل کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که زیاده‌روی در برگزاری همایش‌ها و جشنواره‌ها و یا ترک و کنارگذاشتن آن را چگونه می‌بینید، گفت: در همه جا تفریط و افراط مضر و تخریب‌کننده است و هر دوی این برخوردها را مردود می‌دانم چراکه برای دستیابی به اقتصادی که تحریم، رکود و دیگر عوامل ایذایی، نتوانند به آن ضربه‌ای وارد کنند، باید هم همایش، جشنواره، گنگره و جلسه برگزار کرد و هم لباس کار بر تن کرد و وارد میدان عمل شد و هم با بازنگری و مهندسی در تولید و تحلیل تمام موضوعات مختلف بتوان به نتیجه‌ای کارآمد، علمی و راهگشا رسید.

رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در پایان عنوان کرد: برای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی خصوصاً در تحقق اقدام مقاومتی باید حرکت منظمی انجام داد، به این معنا که همه وظایف خود را انجام دهند و حرکت هماهنگی را طراحی کنند تا بتوان تحقق، توسعه و رشد اقتصاد را به چشم دید و هم در کف جامعه مردم آن را احساس کنند و هم با معیارها و شاخص‌های علمی سازگار و قابل تعریف و ارائه باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha