• سه‌شنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95022817790
  • منبع : نمایندگی گیلان

رییس پارک علم و فناوری گیلان خبر داد

ایجاد شبکه حمایت از نوآوران و فناوران در استان

ایجاد شبکه حمایت از نوآوران و فناوران در استان

رییس پارک علم و فناوری گیلان خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری گیلان با همکاری مراکز رشد فناوری در شهرستان‌های آستارا، آستانه‌ اشرفیه، انزلی، رودبار، رودسر و تالش و همچنین ۳۵ کانون شکوفایی در مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی در استان توانسته شبکه حمایت از نوآوران و فناوران در استان را ایجاد کند.

رییس پارک علم و فناوری گیلان خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری گیلان با همکاری مراکز رشد فناوری در شهرستان‌های آستارا، آستانه‌ اشرفیه، انزلی، رودبار، رودسر و تالش و همچنین ۳۵ کانون شکوفایی در مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی در استان توانسته شبکه حمایت از نوآوران و فناوران در استان را ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه گیلان، دکتر مجید متقی طلب در جریان بازدید مهندس مسرور رییس هیات مدیره و مدیر عامل منطقه آزاد انزلی از پارک علم و فناوری گیلان، اظهار کرد: این حضور می‌تواند موجب شفاف‌سازی عملکرد و آغازی بر همکاری‌های دو جانبه پارک و منطقه آزاد انزلی باشد.

وی با بیان اینکه پارک‌های علم و فناوری پل ارتباطی میان مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی و همچنین مراکز تولید و اجرایی هستند، گفت: پارک‌های علم و فناوری در راستای رفع مشکل راه حلی را ارائه و یا تولید کرده و خدمات فناورانه‌ای انجام می‌دهند.

رییس پارک علم و فناوری گیلان ضمن اشاره به فرایند حمایت‌ها در پارک گفت: همواره به دنبال پرورش و حمایت از ایده تا محصول هستیم و باید در این مسیر هم‌ تفکر نوآورانه در کنار سرمایه‌گذاری مناسب باشد هم اتصال دهندگان محصول به بازار حضور داشته باشند.

متقی طلب در ادامه با بیان اینکه پارک علم و فناوری گیلان با مجوز مرکز رشد فناوری اطلاعات تاسیس شد، گفت: این مرکز توانست در مدت کوتاهی مجوز پارک علم و فناوری گیلان را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ کند و هم اکنون بصورت مستقیم بیش از چهارده هزار متر مربع زیر بنای کاربردی در اختیار دارد.

وی در خصوص عملکرد شرکت‌های فناور مستقر در پارک گفت: تاکنون ۲۳۰ شرکت در ساختمان‌های مختلف براساس حوزه فناوری خود در پارک علم و فناوری گیلان مستقر هستند که هم اکنون برخی از محصولات این شرکت‌ها در مراکز بزرگ تولیدی استان مورد استفاده و بهره‌برداری قرار گرفته است.

رییس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به تولیدات نرم افزاری برخی از شرکت‌های فناور یادآور شد: خوشبختانه توان علمی و فناوری شرکت‌های فناور بسیار بالا است به نحوی که تولید بازی‌های رایانه‌ای توان رقابت با بازی‌های بین المللی را دارد و حتی توانسته‌ایم بعضی از بازی‌ها را به بازار خارج از کشور صادرکنیم.

متقی طلب در خصوص ایجاد یک شبکه حمایت از نوآوران و فناوران در استان افزود: پارک علم و فناوری گیلان با مراکز رشد فناوری در شهرستان‌های آستارا، آستانه‌ اشرفیه، انزلی، رودبار، رودسر و تالش و همچنین ۳۵ کانون شکوفایی در مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی در استان توانسته است یک شبکه حمایت از نوآوران و فناوران در استان را ایجاد کنند.

رییس پارک علم و فناوری گیلان ضمن اشاره به ظرفیت‌های پارک علم و فناوری گیلان در استان اشاره کرد و گفت: دبیرخانه فن بازار جمهوری اسلامی ایران در پارک علم و فناوری گیلان مستقر است و اجرا و برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری امسال همانند سال گذشته بر عهده پارک علم و فناوری گیلان است و این فرصتی است برای ارائه فناوری‌ها در سطح ملی که در استان انجام خواهد شد.

دکتر متقی طلب با اشاره به وجود بانک اطلاعاتی از فناوری‌های کشور در استان گفت: از سال گذشته با استفاده از فرآینده سطح آمادگی فناوری(TRL) توانستیم برای اولین بار در کشور پنج هزار طرح را مورد ارزیابی قرار دهیم که از این طرح‌ها در حدود پانصد طرح با TRL بالای ۷ آماده تجاری‌سازی ارزیابی شد.

رییس پارک علم و فناوری گیلان در خصوص نمایشگاه فن بازار در منطقه آزاد انزلی گفت: با همکاری منطقه آزاد انزلی و مساعدت مهندس مسرور، نمایشگاه فن بازار را با حضور این ۵۰۰ طرح از کل کشور برگزار خواهیم کرد تا بتوانیم یک اقدام عملی در راستای تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان کشور انجام دهیم.

رییس دبیرخانه هفته پژوهش و فناوری با اشاره به مجموع قراردادهای منعقد شده در فن بازار سال گذشته گفت: خوشبختانه در فن‌بازار سال گذشته توانستیم تعداد ۴۸ قرارداد به جمع مبلغ بیش از چهل میلیارد تومان منعقد کنیم و امیدواریم که امسال نیز با حضور فناوران، سرمایه گذاران، ارزیابان فناوری و همکاری همه‌ دستگاه‌های اجرایی بتوانیم بهتر عمل کنیم.

متقی طلب با اشاره به استقرار دبیرخانه شبکه پارک‌های علم و فناوری کشورهای اسلامی گفت: یکی دیگر از ظرفیت‌های موجود در پارک گیلان حضور دبیرخانه شبکه پارک‌های کشورهای اسلامی، INSTP است که علاقه‌مندیم از این امکان برای تجاری‌سازی فناوری‌های موجود استفاده کنیم به دنبال این هستیم که هدایت و هم‌افزایی پارک‌های کشورهای اسلامی را در راستای تبادل فناوری و در حوزه تجاری‌سازی توسط ایران مدیریت شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی کنسرسیوم صادرات محصولات دانش بنیان گفت: ماموریت اصلی این کنسرسیوم، تجارت خارجی و حوزه صادرات محصولات دانش بنیان است و طبق سیاست‌های وزرات علوم به بخش خصوصی واگذار شده است و با یک ساختار ویژه تشکیل و در حوزه بازار و بازاریابی محصولات در حال فعالیت است.

متقی طلب با اشاره به عملکرد پارک علم وفناوری گیلان گفت: پارک علم و فناوری گیلان براساس نوع عملکرد و نوع نقش‌آفرینی خود در کشور با عنوان پارک سطح یک، جزو چهار پارک برتر کشور است.

رییس پارک علم و فناوری گیلان خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری گیلان نیاز به کمک و همیاری کلیه دستگاه‌های اجرایی استان دارد چرا که ارزش افزوده و سرمایه‌گذاری بر روی تولیدات فناورانه برای استان مفید خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha