• شنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 95021810697
  • خبرنگار : 71405

در دیدار ولایتی

ولید معلم: حمایت ایران از سوریه مقاومت در برابر تروریست‌ها را محقق کرد

ولید معلم: حمایت ایران از سوریه مقاومت در برابر تروریست‌ها را محقق کرد

ولایتی بعد از نشست‌های جداگانه با رییس‌جمهور و نخست‌وزیر سوریه، با ولید معلم، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و دو طرف در زمینه‌های سیاسی و اقتصادی و تحولات میدانی به تبادل نظر پرداخت.

ولایتی بعد از نشست‌های جداگانه با رییس‌جمهور و نخست‌وزیر سوریه، با ولید معلم، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و دو طرف در زمینه‌های سیاسی و اقتصادی و تحولات میدانی به تبادل نظر پرداخت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی‌اکبر ولایتی ضمن ابراز خرسندی از این دیدار خاطرنشان کرد: کسی تصور نمی‌کرد که ملت و دولت سوریه بتوانند این گونه شجاعانه و حدود پنج سال در برابر این تهاجم و جریان افراطی و تکفیری که آتش جنگ را در منطقه به پا کرده‌اند ایستادگی کنند و امروز باید بگوییم که با افتخار مقاومت کردید و ان‌شاء‌الله پیروز خواهید بود.

او به عیادت خود از مجروحان در بیمارستان 601 اشاره کرد و گفت‌: آن چه در بیماران و مجروحان مبارزه و مقاومت در برابر تروریسم مشاهده کردیم همانا روحیه مثبت و با انگیزه رزمندگان بود که نشان می‌دهد این مقاومت در برابر بدخواهان پیروز خواهد شد.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل از تلاش دو طرف برای توسعه همکاری ایران و سوریه در زمینه‌های مختلف خبر داد و گفت: امیدواریم با طراحی‌ها و برنامه‌های پیش‌بینی شده میان دو طرف شاهد توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف بین دو کشور دوست و برادر باشیم.

ولایتی تصریح کرد: بدخواهان و دشمنان ملت و دولت سوریه می‌خواهند بلایی که بر سر لیبی آورده‌اند بر سوریه نیز تحمیل کنند. آن‌ها دیگر هیچ کنترلی بر شرایط ایجاد شده در لیبی که خودشان عامل آن بوده‌اند ندارند. البته محور مقاومت نخواهد گذاشت نقشه‌ها و توطئه‌های آنان برای سوریه و منطقه محقق شود.

ولید معلم، وزیر خارجه سوریه هم ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی گفت: آن چه در سوریه و پیروزی و مقاومت در برابر تروریست‌ها محقق شده به پشتیبانی و حمایت جمهوری اسلامی ایران بوده که باید از این بابت تشکر کنیم.

وزیر خارجه سوریه شرایط امروز را در عرصه منطقه‌یی و بین‌المللی بسیار حساس دانست و افزود: در این شرایط علاوه بر صحنه نظامی، باید در زمینه سیاسی و اقتصادی تلاش کنیم که بسیار مهم است و همکاری دوستان سوریه می‌تواند نقش تاثیرگذاری را به دنبال داشته باشد.

وزیر خارجه سوریه شرایط امروز و اقتدار جمهوری اسلامی ایران را بی‌نظیر دانست و تاکید کرد: دشمنان ایران در تمام این سال‌ها با جنگ و ایجاد محدودیت به دنبال تضعیف جمهوری اسلامی ایران بودند اما آن چه امروز می‌بینیم اقتدار روزافزون کشور شما و تضعیف دشمنان است.

ولید معلم ضمن تشکر از حمایت‌های مقام معظم رهبری از محور مقاومت و ملت و دولت سوریه افزود: با جنابعالی در تمام سال‌های طولانی گذشته ارتباط نزدیک داشتیم و همکاری‌های جدی را حتی در زمان جنگ تحمیلی علیه ایران دنبال می کردیم و شما را همراه صدیقی برای ملت و دولت سوریه می‌دانیم و از تمام حمایت‌هایی که مقام معظم رهبری از مقاومت سوریه داشته‌اند تشکر می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha