رئیس دانشگاه قم گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی زمینه ساز رشد و توسعه کشور است و از این رو به عزمی همه جانبه نیاز است.
حجت الاسلام عسگر دیرباز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه قم، با اشاره به سال "اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل" افزود: مردم، مسئولان، نهادهای علمی، دانشگاهها و حوزههای علمیه باید در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی گام بردارند و راههای رسیدن به این امر مهم مورد ارزیابی و واکاوی قرار گیرد.
وی اظهارکرد: ایجاد هماهنگی و انسجام میان همه دستگاههای اجرایی، نهادها و سازمانها راهگشای دستیابی به اقتصاد مقاومتی است.
دیرباز تصریح کرد: با توجه به نگاه ژرف و عمیق رهبرمعظم انقلاب نسبت به اهمیت اقتصاد در شرایط فعلی و ارتقای بنیه و توان داخلی در عرصه های تولید و رسیدن به خودکفایی باید به یک انسجام و وحدت علمی و عملی دست یافت و بسترهای لازم برای تحقق اقتصاد مقاومتی و قدرتمند فراهم کرد.
وی خاطرنشان کرد: در این میان سهم دانشگاه و حوزههای علمیه در تبیین شعار سال و ایجاد بسترهای لازم در جامعه دارای اهمیت به سزایی است. در واقع فرهنگ اقتصاد مقاومتی میتواند توسط این دو نهاد به خوبی تبیین گردد.
عضو مجلس خبرگان رهبری در مورد اولویتهای دانشگاه در تحقق شعار سال، گفت: با توجه به نقش مهم دانشگاه در تولید علم میتوان به راهبردهایی دست یافت تا علم را به ثروت مبدل ساخت در این مسیر کسب مهارت برای دانشجویان در جهت ورود به بازار کار اهمیت زیادی دارد.
دیرباز عنوان کرد: مهارت آموزی دانشجویان در کنار کسب علم و دانش،چراغ فروزانی برای پیمودن مسیر و راه موفقیت است که خود در اقتصاد مقاومتی سهیم است ما باید اقتصادی دانش بنیان را در پیش بگیریم و از ظرفیتهای علمی برای تحقق چنین اقتصادی بهرهگیری نمائیم.
وی بیان کرد: بیشک پژوهشهای علمی و عملیاتی کردن آن نیز جایگاه ویژهای در اقتصاد مقاومتی دارد ما در تولید و توسعه زیرساختهای تخصصی میتوانیم از طریق مشارکتهای علمی و تفاهمنامه برگرفته از علم روز در تعامل با سازمانها و نهادهای مختلف به اهداف خود دست یابیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی بیشک اقتدار کشور را در برابر ابرقدرتهای جهانی ارتقاء می بخشد و ما را نسبت به شرایط اقتصادی جهانی و بحرانها و تحریمها بیمه می سازد.
انتهای پیام
نظرات