هنرمند ساکن شهرستان مریوان اثر خود را که مجسمه «قانع» شاعر نام آوازه کُرد بود به دلیل بها ندادن مسئولان شهری به مقوله فرهنگ و هنر در خاک دفن کرد.
بشیر ناصری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کردستان، در مورد این اقدام خود اظهار کرد: از 2 سال پیش این مجسمه را جهت نصب در شهر مریوان ساخته بودم و دوست داشتم آن را به شهر مریوان و مردمان آن تقدیم کنم که متاسفانه مسئولان این شهر گویا دغدغهای در این مورد نداشتند.
وی افزود: هر وقت از داخل شهر مریوان گذر میکردم انواع آلودگیهای بصری و نابسامانیهای زیادی را در بحث زیباسازی فضای شهری مشاهده میکردم و کارهایی که نیز که صورت گرفته بود بسیار به صورت غیرکارشناسانه انجام شده بود.
این هنرمند مجسمهساز در ادامه با اشاره به اینکه مریوان، شهری توریستی و فرهنگی و با قدمت تاریخی بسیار است، خاطرنشان کرد: این شهر هنرمندان زیادی دارد اما معتقدم شهرداری از پتانسیلهای خود استفاده نمیکند و پروژههای هنری را به افراد غیرکارشناس واگذار میکند که به صورت ناشیانه و غیرکارشناسانه ساخته شده و چهره شهر مریوان را نازیبا کردهاند.
وی با عنوان اینکه شهرداری و شورای شهر مریوان از مسئله ساخت این مجسمه خبر داشتند، ادامه داد: چندین بار پیگیری کردم که مجسمه داخل شهر نصب شود اما هیچ خبری از جانب مسئولان شهری نشد، من هم تصمیم گرفتم اثر خود را به خاک مریوان تقدیم کنم و یک اصله نهال را هم به یاد ماموستا «قانع» روی آن کاشتم.
بشیر ناصری، هنرمند ساکن شهرستان مریوان، دانش آموخته رشته نقاشی دانشگاه هنر تهران است که از حدود 20 سال پیش در فعالیتهای هنری همچون نقاشی و مجسمهسازی مشغول به فعالیت است. از آثار وی میتوان به پیکره "مولوی کرد" نصب شده در میدان مولوی پاوه، پیکره "میرزا عبدالقادر پاوهای" نصب شده در پاوه، مجسمه مقاومت زنان کوبانی و مجسمهها و سردیسهایی از حسین کوهکن، مظهر خالقی، شیرکو بیکس، ماموستا هژار و پیرهمیرد اشاره کرد.
انتهای پیام
نظرات