رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسانجنوبی، گفت: با اجرای اقتصاد مقاومتی اقدام و علم امیدواریم شاهد گشایش اقتصادی، رونق در زندگی مردم و کاهش بیکاری در کشور باشیم.
محمد جوانشیر گیو، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسانجنوبی، با اشاره به اینکه نامگذاری سال توسط رهبری کاری مطالعه شده و سنجیده شده است، اظهارکرد: همانطور که سال 94 سال همدلی و همزبانی بود که در سایه این همدلی و همزبانی شاهد به ثمر نشستن برجام و رفع تحریمهایی به ناحق بودیم که در سال 95 نیز سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نیز بتوانیم شاهد به ثمر نشستن این امر باشیم.
وی افزود: اجرای این امر بخشی به مباحث بینالمللی و مسائل داخلی برمیگردد که امیداریم شاهد یک گشایش اقتصادی، رونق در زندگی مردم و کاهش بیکاری در کشور باشیم.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسانجنوبی، تصریح کرد: همانطور که دولت در بحث کنترل تورم توانست موفق باشد امیدواریم با برنامهریزی و حمایتهای رهبری و عمل مردم منجر به رفع رکود شود.
جوانشیر بیان کرد: با توجه به توانایی که در جامعه وجود دارد فارغ از تنشهایی که در دهه اول انقلاب در جنگ، دهه دوم در بازسازی و مشکلات دهه هفتاد و دهه نود و تحریمها، مسائل فروکش کرده امیدواریم این مشکلات نیز رفع شود.
وی یادآورشد: دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس اساسنامه، اهداف و رسالتها با هدف تامین بازارکار پایهگذاری و از طریق ستاد انقلاب فرهنگی اختیارات خوبی داده شده که در راستای این اختیارات، دانشگاه میتواند رشتههای مورد نیاز جامعه را داشته باشد.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسانجنوبی، تاکید کرد: تفاوت دانشگاه علمیکاربردی با دانشگاههای تئوریک در این است که در تغییر سرفصل درس در قالب پودمانها و دورههای مختلف تحصیلی این اختیار را دارد که میتواند بسته به نیاز جامعه و منطقه یک دوره یا پودمان را اجرا کند.
جوانشیر تربیت نیروی انسانی مورد نیاز بخشهای دولتی، شرکتها و بخشهای خصوصی را از اهداف دانشگاه دانست و افزود: این دانشگاه مخاطب بسیاری از کارکنان شاغل و نیروهای آزاد در راستای افزایش مهارت و ورود به بازارکار است.
وی با اشاره به اینکه شرکتهای دانش بنیان در راستای کارآفرینی پایهگذاری شدهاند، افزود: فارغالتحصیلان دانشگاه علمی کاربردی در قالب آموزشهای کاربردی که میبینند میتوانند در ایجاد کارآفرینی و ورود به بازار کار موفق باشند.
جوانشیر تاکید کرد: معضلی که همیشه گریبانگیر جامعه بود چیزی به عنوان ارتباط ضعیف صنعت و دانشگاه است که در کل ارتباط ضعیف بین دانشگاه و جامعه نیز میتوان عنوان کرد که فعالیت بسیاری از دانشگاههای صنعتی در کشور به دلیل رفع نیاز بازار است.
وی با اشاره به اینکه معضل کاری پیش روی دانشجویان فارغالتحصیل عدم رفع نیاز بازار کار توسط این افراد است، تصریح کرد: دانشگاه علمی کاربردی دانشگاهی کاربردی است که به دانشجویان مهارت آموزی کرده تا بتوانند نیاز بازار کار را رفع کنند.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسانجنوبی، ادامه داد: با توجه به اینکه برخی دانشگاهها دارای امکانات و آزمایشگاه در قسمتهای مختلف هستند، اما برخی دانشگاهها فاقد این امکانات هستند، وزارت علوم طرحی با عنوان شبکه آزمایشگاهای علمی ایران برای استفاده تمامی دانشگاهها از امکانات یکدیگر برنامهریزی کرده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح ضرورت خرید دوباره محصولات آزمایشگاهی رفع و از امکانات داخل خود استان و دانشگاههای استان در رفع مشکلات آزمایشگاهی استفاده میشود.
انتهای پیام
نظرات