رئیس دانشگاه بوعلیسینا اجرای پروژههای ملی را جزو اولویتهای این دانشگاه دانست و گفت: امسال ساخت مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه بوعلی آغاز میشود.
دکتر "منصور غلامی" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان، از برنامههای دانشگاه بوعلیسینا بر اساس شعار سال تحت عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» را توسعه همکاری با صنعت و ارتباط دانشگاه با صنایع بزرگ کشور عنوان و تصریح کرد: دانشگاه بوعلیسینا برای ارتباط با صنعت در استان و کشور برنامههای خود را از سال گذشته آغاز کرده و هماهنگیهای خوبی بین دانشکدهها بهویژه دانشکده فنی مهندسی و مراکز صنعتی برقرار شده و در حال تعریف بعضی از پروژههای مشترک هستند که امیدواریم در سالجاری عملیاتی شود.
وی در ادامه اظهار کرد: در شرایط فعلی با توجه به مشکلات مالی و محدودیتهای منابع مالی که در دانشگاههای تحت پوشش وزارت علوم از سالهای گذشته وجود داشته، امسال را نیز با همین محدودیتها پیشبینی میکنیم.
وی تصریح کرد: دانشگاه بوعلیسینا از ابتدای سالجاری، تلاش خود را در درجه اول بر زمانبندی منطبق با برنامههای مصوب، اقدامات جاری و عمرانی قرار داده است.
غلامی یادآور شد: تلاش ما این است تا همه واحدهای دانشگاه، برنامههای مصوب توسعهای و راهبردی را ملاک عمل و فعالیت خود قرار دهند و امیدواریم بتوانیم با مدیریت و مصرف بهینه منابع حداکثر توفیق را در اجرای برنامهها داشته باشیم.
وی عنوان کرد: محدودیتهای مذکور، نباید ما را از تلاش برای ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی و پژوهشی بازدارد و به همین منظور مجموعه دانشگاه از مدیران، اساتید و دانشجویان در سالجاری خواستار تلاش مضاعفی برای حفظ و ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه با نهایت صرفهجویی در هزینهها و بالا بردن بهرهوری در اقدامات است.
وی با بیان اینکه توسعه آموزشی جزء برنامههای دانشگاه بوعلیسینا در سالجاری است، گفت: از دیگر برنامههای دانشگاه بوعلیسینا فعالیتهای عمرانی دانشگاه به ویژه برای تکمیل پروژههای نیمهتمام و به طور خاص آغاز ساخت مرکز همایشهای بینالمللی است که هزینهاز محل بودجه سال 95 تامین میشود.
غلامی در ادامه یادآور شد: از سالهای گذشته مرکز رشد در دانشگاه بوعلیسینا فعال شده که در این مرکز مجموعههای دانشجویی، اساتید و افرادی از خارج دانشگاه ایدههای فناورانه خود را ارائه کرده و در صورت تائید مجموعه ارزیابیکننده دانشگاه به صورت شرکتهای پیشرشد در دفاتر و مراکز دانشگاهی مستقر میشوند.
رئیس دانشگاه بوعلیسینا اضافه کرد: امسال این مجموعهها را ارزیابی عملکردی میکنیم و افرادی که طبق برنامه موفق عمل کردهاند را مورد حمایت بیشتری قرار خواهیم داد تا به صورت مستقل، فناوری و برنامههای عملی خود را در اختیار جامعه قرار دهند.
وی در بخش دیگری با اشاره به برنامههای دانشگاه بوعلیسینا در راستای پرداختن به اقتصاد دانشبنیان و تبدیل علم به ثروت، اظهار کرد: تلاش ما همواره در راستای تشویق دانشجویان و اساتید برای ایجاد و ثبت شرکتهای دانشبنیان بوده که براساس آئیننامهها، دانشگاه بوعلی نیز از ایجاد و ثبت این شرکتها توسط دانشجویان و اساتید حمایت میکند و بر حسب موضوع کار، مشارکت مستقیم نیز خواهد داشت.
غلامی با تاکید بر حمایت بیشتر دانشگاه بوعلیسینا از اعضای هیئت علمی، تصریح کرد: از اعضای هیئت علمی حمایت بیشتری خواهیم داشت تا علاوه بر فعالیتهای آموزشی و پژوهشی در راهاندازی شرکتهای دانشبنیان فعالیت بیشتری داشته باشند.
وی در بخش دیگری اظهار کرد: به طور سازمانی از سالهای گذشته، وظایف اعضای هیئت علمی در آموزش و تحقیق تعریف شده و به طور سنتی تا کنون ادامه داشته است.
وی اضافه کرد: برای خروج از این روال تثبیت شده سنتی، دانشگاه به زمان بیشتر و به آئیننامه جدید و تغییر آئیننامه قدیم نیاز دارد که در دانشگاههای کشور از جمله بوعلیسینا تلاش میشود تا آئیننامه جدیدی همراه با شرکتهای دانشبنیان و ارتباط موثر و مناسب و عملیتر با بخشی از بدنه جامعه تدوین شود که مهمترین بخش که ارتباط موثری با اقتصاد دارد، ارتباط با صنعت است.
رئیس دانشگاه بوعلیسینا یادآور شد: هر یک از گروههای تخصصی دانشگاهی میتوانند طرفهای موثری را در جامعه برای انتقال تخصص و تجارب از جمله در مباحث تربیتی، جامعهشناختی، نرمافزاری، فناوری و سختافزاری پیدا کنند.
وی اظهار کرد: این حرکت در سالهای اخیر آغاز شده و در سالجاری به دلایل مختلف وظیفه دانشگاهها در تحقق اقتصاد مقاومتی و نشان دادن راههای عملی در اقدام و عمل ضرورت بیشتری پیدا کرده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با وجود توانمندیهای مادی محدودی که در دانشگاهها وجود دارد، افکار و اندیشههای پربار اعضای هیئت علمی و دانشجویان ما را در انجام این وظیفه کمک موثری کنند.
انتهای پیام
نظرات