• جمعه / ۲۷ فروردین ۱۳۹۵ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 95012711647
  • خبرنگار : 71443

درخواست چند عضو پارلمان اروپا از موگرینی برای طرح موضوع حقوق بشر در ایران

درخواست چند عضو پارلمان اروپا از موگرینی برای طرح موضوع حقوق بشر در ایران

جمعی از نمایندگان پارلمان اروپا در اقدامی مداخله‌جویانه از موگرینی خواستند تا در سفرش به ایران، مسائل حقوق بشری را در اولویت قرار دهد.

جمعی از نمایندگان پارلمان اروپا در اقدامی مداخله‌جویانه از موگرینی خواستند تا در سفرش به ایران، مسائل حقوق بشری را در اولویت قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ماریچه اسخاکه یک عضو پارلمان اروپا در نامه‌ای خطاب به فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از وی خواست تا از سفرش به ایران به عنوان فرصتی برای طرح مسائلی مربوط به حقوق بشر استفاده کند.

بر اساس گزارش پایگاه اینترنتی رسمی، این عضو پارلمان اروپا، بیش از 60 نماینده دیگر این نامه را امضا کرده و از موگرینی خواسته‌اند نماینده ویژه‌ اتحادیه اروپا در امور حقوق بشر را نیز در سفرش به ایران به همراه خود ببرد.

بر اساس این گزارش، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا قرار است ابتدای هفته آینده به همراه یک هیأت بلندپایه متشکل از هفت کمیسیونر اروپایی به ایران سفر کند. کمیسیون اروپا پیش از این هدف از سفر موگرینی و هیأت همراه را تقویت روابط با ایران در حوزه‌های مختلف، از جمله انرژی، تجاری و اقتصادی، آموزش،‌ فرهنگی و مسائل دیگر عنوان کرده بود.

اسخاکه در ادامه با استقبال از سفر موگرینی به ایران، نوشت: بسیار خوب است که اتحادیه اروپا به سمت تقویت گفت‌وگو و همکاری با ایران پیش می‌رود و مسائلی چون مهاجرت،‌ تغییرات آب و هوا، قاچاق مواد مخدر، انرژی و تبادلات فرهنگی باید مورد رایزنی قرار گیرد. اما مسئول سیاست خارجی باید نشان دهد که اتحادیه اروپا خواهان ارتقاء وضع حقوق بشر در ایران است.

به گزارش ایسنا، این درخواست‌ها در حالی در آستانه سفر فدریکا موگرینی به ایران مطرح شده است که مسائل حقوق بشری هیچ ارتباطی با حوزه کاری این نمایندگان ندارد و غرب همواره از این مسائل به عنوان ابزاری برای فشار بر ایران از طریق طرح ادعاهای بی‌اساس علیه کشورمان استفاده کرده است.

غرب و آمریکا در حالی با تکیه بر ادعاهای بی‌اساس خود ایران را برای مسائل مربوط به حقوق بشر مورد انتقاد قرار می‌دهد که خود همواره با سیاست‌های مداخله جویانه و حتی حمله به دیگر کشورهای جهان عامل اصلی نقض حقوق بشر علیه غیرنظامیان و مردم این کشورها هستند و همواره نسبت به نقض گسترده حقوق بشر در بسیاری از نقاط جهان با چشم پوشی برخورد کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha