• یکشنبه / ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 95012208137
  • خبرنگار : 71477

تلاش اتریش برای ممانعت از تبدیل شدن خانه هیتلر به "معبد نئونازی‌ها"

تلاش اتریش برای ممانعت از تبدیل شدن خانه هیتلر به "معبد نئونازی‌ها"

دولت اتریش اعلام کرد، می‌خواهد قانونی تصویب کند که بتواند به استناد آن محل تولد آدلف هیتلر را از مالکانش مصادره و از "تبدیل شدن آن به یک معبد نئونازی‌ها" جلوگیری کند.

دولت اتریش اعلام کرد، می‌خواهد قانونی تصویب کند که بتواند به استناد آن محل تولد آدلف هیتلر را از مالکانش مصادره و از "تبدیل شدن آن به یک معبد نئونازی‌ها" جلوگیری کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه دیلی میل، هیتلر 20 آوریل 1889 میلادی در شهر "برانائو آم این"اتریش واقع در 500 متری مرز آلمان به دنیا آمد.

این خانه بزرگ که خانواده هیتلر یک قرن پیش از تولد رهبر نازی‌ها مالک آن بودند، در حال حاضر متعلق به گرلیند پومر، یکی از ساکنین این شهر است.

از دهه 1970 میلادی تاکنون دولت اتریش این خانه بزرگ را از پومر اجاره کرده و از آن به عنوان مرکزی برای افراد ناتوان جسمی یا ذهنی استفاده کرده است. اما پنج سال پیش پومر به مقامات اجازه نوسازی داخل ساختمان و رساندن آن به استانداردهای کنونی را نداد.

سخنگوی وزارت کشور اتریش گفت: دولت باید برای جلوگیری از تبدیل شدن این ساختمان به معبدی برای افراط گرایان دست به کار شود.

هر ساله در سالروز تولد هیتلر معترضان ضد فاشیست راهپیمایی را در مقابل این خانه سازماندهی می‌کنند اما طرفداران اندیشه‌های هیتلر نیز گاهی اوقات دور آن جمع می شوند.

سخنگوی وزارت کشور اتریش افزود: ما در حال حاضر مشغول بررسی شرایط قانونی هستیم که تغییر مالکیت و انتقال این ملک به جمهوری اتریش را اجباری می‌سازد. ما در چند سال گذشته به این نتیجه رسیدیم که مصادره و سلب مالکیت تنها راه برای جلوگیری از سوء استفاده از این ملک از سوی طرفداران نازی است.

این سخنگو تاکید کرد: اگر دولت این ملک را مصادره کند، مالکان کنونی خسارت کامل خود را دریافت خواهند کرد.

این ساختمان از سال 2011 میلادی در نتیجه اختلافات میان پومر و دولت اتریش خالی مانده است.

مقامات اتریش تلاش کرده‌اند تا این ساختمان را از پومر خریداری کنند اما این پیشنهاد رد و منجر به برنامه‌هایی برای تغییر قانون شده است.

این مساله به بحث داغی میان 17 هزار ساکن این شهر تبدیل شده است. برخی از ساکنین می‌خواهند این ساختمان به مرکز پناهندگان تبدیل شود در حالی که برخی دیگر می‌خواهند این ساختمان موزه‌ای مربوط به آزادسازی اتریش باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha