• شنبه / ۲۱ فروردین ۱۳۹۵ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 95012107449
  • خبرنگار : 71545

معاون سازمان توسعه تجارت به ایسنا خبر داد

شهرک‌های صنعتی، مناطق ویژه اقتصادی می‌شوند

شهرک‌های صنعتی، مناطق ویژه اقتصادی می‌شوند

در راستای عملی‌کردن تصمیمات اقدام فوری برای به ثمر نشستن سیاست‌های توسعه صادرات و سرمایه‌گذاری خارجی در داخل کشور، معاون توسعه صادرات سازمان توسعه تجارت اعلام کرد:‌ شهرک‌های تخصصی صنعتی به مناطق ویژه اقتصادی تبدیل می‌شوند.

در راستای عملی‌کردن تصمیمات اقدام فوری برای به ثمر نشستن سیاست‌های توسعه صادرات و سرمایه‌گذاری خارجی در داخل کشور، معاون توسعه صادرات سازمان توسعه تجارت اعلام کرد:‌ شهرک‌های تخصصی صنعتی به مناطق ویژه اقتصادی تبدیل می‌شوند.

مینا مهرنوش در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان این‌که در سال جاری سازمان توسعه تجارت شرط حضور برندهای خارجی در بورس کشور را سرمایه‌گذاری در داخل اعلام کرده است، گفت: جذب سرمایه‌گذاری صادرات‌گرا یکی از برنامه‌های کاربردی تعریف شده توسط سازمان توسعه تجارت است که برهمین اساس بنابر مذاکرات انجام شده، قرار است برخی شهرک‌های تخصصی صنعتی به عنوان مناطق ویژه اقتصادی تعریف شوند تا با دعوت از برندها برای سرمایه‌گذاری و تولید در آن مناطق بتوان اهداف مربوط به سرمایه‌گذاری‌های خارجی را محقق کرد.

وی افزود: در راستای تبدیل شهرک‌های صنعتی به مناطق ویژه اقتصادی، با چند شرکت صحبت شده و به دنبال آن هستیم که مقدمات حضور برندها را در این مناطق فراهم کنیم.

معاون توسعه صادرات سازمان توسعه تجارت در ادامه با اعلام این‌که در سال گذشته وضعیت تجارت خارجی بهبود داشته است، اظهار کرد: با وجود این‌که در سال قبل هنوز ورود شرکت‌ها و کشورهای خارجی آغاز نشده بود، با توسعه هفت درصدی فضاهای نمایشگاهی، همچنین افزایش 36 درصدی حضور شرکت‌های خارجی و 39 درصدی کشورهای خارجی در نمایشگاه‌ها و رویداد‌های تجاری داخلی روبرو بودیم.

مهرنوش در ادامه این گفت‌وگو با اعلام این‌که سیاست‌های مربوط به نگاه کاربردی به ساختارهای صادراتی و توسعه روابط تجارت خارجی شامل جذب سرمایه‌گذاری صادرات‌گرا، توسعه صادرات خدمات، داشتن قرار‌دادهای شریک سوم و جذب سرمایه‌گذاری از طریق برندهاست، گفت: قرار‌دادهای شریک سوم این امکان را به ما می‌دهد تا از طریق کشورهای اروپایی با سایر کشورها قرار‌داد داشته باشیم که این توان توسعه صادرات ما را بالا خواهد برد و همچنین در صادرات خدمات نیز توسعه‌ای صورت گرفته به گونه‌ای بوده که تمرکز از روی خدمات فنی - مهندسی برداشته شده و صادرات خدمات حوزه IT، فرهنگی - هنری، اعزام نیروی کار و غیره نیز در این حوزه قرار گرفته است.

وی همچنین با اشاره به این که کنسرسیوم تعریف حقوقی مشخصی در کشور ندارد، گفت: برنامه‌ای که تحت عنوان تشکیل کنسرسیوم‌های صادراتی بود به دلیل خلأ قانونی و فرهنگی مفهومی به عنوان کنسرسیوم مطرح بود امروز به عنوان ساماندهی شرکت‌های بزرگ صادر‌کننده و حمایت از آنها در حال پیگیری و انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha