تردد خودروها بر روی پل تاریخی محمدحسن خان پس از 27 دهه تحمل در نهایت در پایان سال 94 و همزمان با احداث پل سوم ممنوع شد تا هدیهای تاریخی، سیاحتی به مردم شهر بابل و استان مازندران باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه مازندران، پل سوم محمدحسن خان بابل که با حضور ربیع فلاح جلودار استاندار مازندران، حجتالاسلام روحانی امام جمعه، اعضاء شورای شهر و شهردار بابل و دیگر مدیران افتتاح شد، موجب شد علاوه بر کمتر شدن بار ترافیکی پل سوم، یک اثر باستانی و تفریحی برای مردم این شهرستان و استان مازندران به وجود بیاید.
التفات اباذری -رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری- در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: این اتفاق مناسب بر اساس تلاشهای شهردار بابل است که توقف عبور و مرور از پل تاریخی محمدحسن خان را در دستور کار خود قرار داد.
وی تصریح کرد: با استفاده از حمایتهای تشکلهای میراث فرهنگی، زیباسازی و محوطهسازی در اطراف این پل نیز انجام شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان بابل گفت: در جلسه گذشته میراث فرهنگی با شورای شهر قرار شد میراث فرهنگی تعمیر این پل را برعهده بگیرد.
اباذری با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان مازندران، گفت: در سفر استانی رئیسجمهور به مازندران 500 میلیون تومان به این ادارهکل اعطا شد.
فرامرز ابوالحسنی رئیس شورای شهر بابل نیز در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا، اظهار کرد: به دلیل مشکلات ترافیکی نیاز به انجام چنین کاری بود و برای این امر در شورای گذشته نیز اعتباری اختصاص یافته بود.
وی افزود: شورای چهارم نیز در رابطه با این موضوع اعتبار خوبی در نظر گرفت و در نهایت با کمک شهردار بابل این امر به سرانجام رسید.
رئیس شورای شهر بابل با اشاره به کمک یک میلیارد و 200 میلیون تومانی استانداری مازندران برای احداث پل سوم، خاطرنشان کرد: هنوز طرح مرمت به طور رسمی از سوی میراث فرهنگی مازندران به شهرداری و شورای شهر بابل ابلاغ نشده است.
انتهای پیام
نظرات