محققان موسسه فناوری ماساچوست با بررسی باتریهای لیتیوم یون و نقاط ضعف و قدرت آنها، تصمیم به تولید نوع جدیدی از باتری گرفتند که جایگزین مناسبی برای باتریهای لیتیوم یون است.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، چند سال قبل محققان دریافتند که میتوانند مواد قابل اشتعال را با یک لایه نازک از نانو لولههای کربنی بپوشانند و باتریهای جدیدی تولید کنند که ساختاری متفاوت از باتریهای لیتیوم یون دارند.هنگامی که این نانولولههای کربنی شروع به سوختن میکنند مانند یک فتیله طولانی یا یک فیوز از ابتدا تا انتها سوخته و یک جریان کوچک الکتریکی تولید میکردند. پالسهای حرارتی، الکترونها را در طول لوله به سمت جلو برده و یک جریان ایجاد میکردند.
محققان در موسسه فناوری ماساچوست به رهبری مایکل استرانو، در تلاشی برای بهبود این فرآیند تا ضریب 10.000 ، نانولولههای کربنی را با ساکارز پوشش دادند در حالی که در نسخه اول که قبلا تولید شده بود، نانولولهها را با مواد منفجره پوشش میدادند.
محققان ادعا میکنند که بر خلاف بسیاری از باتریها، این سیستم میتواند به طور نامحدود و بدون از دست دادن قدرت، نیرودهی کند. آنها این روش را نوعی انقلاب بزرگ در زمینه تولید باتری میدانند.
این پژوهش در مجله Energy & Environmental Science منتشر شده است.
انتهای پیام
نظرات