• دوشنبه / ۳ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 94120301741
  • منبع : فضای مجازی

حاشیه‌ای بر ماجرای لیست انتخاباتی BBC

این روزها عده‌ای از دوستان همیشه دلواپس، بهانه‌ای تازه پیدا کرده‌اند برای منکوب‌کردن رقبای سیاسی خود. خبری که صحت و سقم آن چندان مشخص نیست. می‌گویند بی‌بی‌سی گفته است به چه کسانی رای بدهید و به چه کسانی رای ندهید. اصل را بر صداقت دوستان می‌گذاریم و می‌گوییم این است و جز این نیست. اما فرض که چنین باشد، چه باید کرد؟ تایید صلاحیت نامزدهای انتخاباتی که برعهده بی‌بی‌سی نبوده.

این روزها عده‌ای از دوستان همیشه دلواپس، بهانه‌ای تازه پیدا کرده‌اند برای منکوب‌کردن رقبای سیاسی خود. خبری که صحت و سقم آن چندان مشخص نیست. می‌گویند بی‌بی‌سی گفته است به چه کسانی رای بدهید و به چه کسانی رای ندهید. اصل را بر صداقت دوستان می‌گذاریم و می‌گوییم این است و جز این نیست. اما فرض که چنین باشد، چه باید کرد؟ تایید صلاحیت نامزدهای انتخاباتی که برعهده بی‌بی‌سی نبوده.

به گزارش ایسنا، سیدعبدالجواد موسوی با این مقدمه در «خبرآنلاین» نوشت: همه کسانی که امروز حق شرکت در انتخابات را پیدا کرده‌اند و خود را در معرض قضاوت عموم مردم قرار داده‌اند، از فیلتر مراجع رسمی کشور گذشته‌اند و صلاحیت آنها تایید شده است. در نهایت نیز شورای محترم نگهبان که به گفته ریاست محترم آن بر سر اصول انقلاب و اسلام با هیچ کسی تعارف و شوخی ندارد، مهر تایید بر صلاحیت نامزدهای انتخاباتی زده. اگر قرار باشد کسانی را که بی‌بی‌سی مبلغ آنها شده مقصر بدانیم و از دایره انقلاب و اسلام خارج، باید ابتدا به شورای نگهبان متعرض شویم که چرا با سهل‌انگاری زمینه ورود کسانی را به مجلس شورا و خبرگان فراهم نموده که بی‌بی‌سی مدافع آنهاست. دیگر آنکه مگر بی‌بی‌سی از منظر این دوستان مدعی ارزشمداری مکار و حیله‌گر به شمار نمی‌آید؟ از کسی که او را حیله‌گر و مکار می‌نامید چه انتظاری دارید؟ انتظار دارید صادقانه در دفاع از ارزش‌های انقلاب و نظام و اسلام قدم بردارد؟ انتظار دارید علم استکبارستیزی بردارد و در دفاع از آرمان‌های مستضعفان جهان قیام کند؟

شما اگر حرفی برای گفتن دارید و حریفتان را فاقد لیاقت راه‌یابی به مجلس می‌دانید، ادله خود را بیان کنید. اگر حقیقتا معتقدید این مردم، مردمی فهیم و بالغند شما نیز خود را در معرض قضاوت رای مردم قرار بدهید. بدون آنکه گروهی را به استکبار جهانی منتسب کنید و خود را در زمره اولیای الهی قرار دهید، بگویید برای مردم این سرزمین و آینده این آب و خاک چه خواهید کرد. در یک شرایط طبیعی هیچ ملتی سرنوشت خود را به یک رسانه آن‌ور آبی گره نخواهد زد. اگر روزی خدای ناکرده چنین اتفاقی رخ داد، به جای سرزنش مردم باید لختی اندیشید که چرا رسانه‌ای که با پول مردم اداره می‌شود و خود را ملی می‌داند نمی‌تواند در رای مردم تاثیرگذار باشد اما یک شبکه جمع و جور در یک جزیره مه‌گرفته کوچک می‌تواند اینقدر موثر واقع شود.

بیش از این سر به سر دوستان نگذاریم. آنها بهتر از هر کس دیگری می‌دانند که صغری و کبرایی که چیده‌اند از اساس غلط است. آنها می‌خواهند با ایجاد دوقطبی ستیز و سازش، خود را در زمره انقلابیون جا بزنند و رقیب خود را در صف بیگانه‌پرستان. آنها می‌خواهند ما را بترسانند تا مبادا ناخواسته در صف بیگانگان قرار بگیریم اما مردمی که بارها و بارها در چنین هنگامه‌هایی شعور سیاسی خود را به نمایش گذاشته‌اند، از چنین هیاهوهایی نمی‌ترسند و وارد بازی مدعیان ارزشمداری نخواهند شد. راهنمای آنها عقل و شعور آنهاست حتی اگر لیست مورد نظر آنها مورد تایید بی‌بی‌سی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۲-۰۳ ۱۲:۲۹

واعظان شهر ما معيار حق و باطلند / هر كه را منكر شوند اين قوم باور ميكنيم

avatar
۱۳۹۴-۱۲-۰۳ ۱۴:۵۰

به اصلاح طلبان راي ميدهيم، بگذار دلواپسان هرچه ميخواهند بگويند

avatar
۱۳۹۴-۱۲-۰۵ ۰۶:۱۴

تحليل جالب و سطحي و دور از واقعيت ارائه کرديد. اولا صوت صحبت هاي بي بي سي هست و شکي در صحتش نيست. دوم اينکه دشمن دست روي مهره هايي که مي تونه ازشون استفاده کنه مي ذاره. سوم اينکه بياييم و خودمون و ديگران رو گول نزنيم. واقع بيني هم خوبه....