• پنجشنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 94111509925
  • خبرنگار : 71475

آغاز به کار کنفرانس اهداکنندگان به سوریه در لندن

آغاز به کار کنفرانس اهداکنندگان به سوریه در لندن

کنفرانس اهداکنندگان به سوریه امروز (پنجشنبه) با حضور 70 رهبر جهان و به میزبانی انگلیس آغاز شد.

کنفرانس اهداکنندگان به سوریه امروز (پنجشنبه) با حضور 70 رهبر جهان و به میزبانی انگلیس آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی، کنفرانس اهداکنندنگان با حضور دبیرکل سازمان ملل، نخست وزیر انگلیس، صدر اعظم آلمان و رهبران 70 کشور، بلوک و سازمان‌های دولتی و غیردولتی جهان در لندن آغاز شد.

بان کی مون

بان کی‌مون، دبیر کل سازمان ملل در افتتاحیه نشست بین‌المللی اهدا‌کنندگان به سوریه در لندن ضمن نگرانی نسبت به متوقف شدن مذاکرات ژنو و تعویق آن به 25 فوریه گفت: چاره‌ای جز بازگشت به میز مذاکرات نداریم.

بان کی مون در این کنفرانس تاکید کرد که بیش از هفت میلیارد دلار برای پاسخگویی به نیازهای آوارگان سوری لازم است.

بان کی مون در جریان سخنرانی خواستار از سرگیری مذاکرات هدفمند در ژنو شد.

وی گفت: من با نماینده ویژه خود کاملا موافقم که نباید فقط برای حرف زدن به پای مذاکره بیاییم. روزهای آتی باید برای بازگشت به پای میز مذاکرات استفاده شود نه تضمین دستاوردهای بیشتر در میدان نبرد.

من از شورای امنیت و گروه حمایت بین‌المللی از سوریه می‌خواهم تا طرفین درگیر را برای آینده بهتر روسیه تحت فشار بگذارند. این تحولات سیاسی اخیر بر فوریت تلاش‌های ما برای توقف رنج میلیون‌ها زن، مرد و کودک سوری افزوده است.

بان کی‌ مون تمامی طرفین درگیر در جنگ سوریه را محکوم کرد.

وی گفت: تمامی طرفین درگیر در جنگ داخلی سوریه مرتکب نقض حقوق بشر شده‌اند. آوارگان فلسطینی در حال حاضر بسیار آسیب‌پذیرند و در شرایط بسیار بدی به سر می‌برند. ما باید به محاصره پایان داده و به مردم قحطی‌زده غذا برسانیم. بیایید روایت را تغییر دهیم بیایید امید را به سوریه و منطقه بازگردانیم.

دیوید کامرون

دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس پیش از آغاز کنفرانس اهداکنندگان در لندن در بیانیه‌ای اظهار داشت که کشورش کمک‌های مالی خود به پناهندگان سوری را نسبت به سال گذشته دو چندان می‌کند و تلاش خود را برای حل بحران سوریه ادامه می‌دهد.

در جریان این کنفرانس کامرون نخست وزیر انگلیس گفت: اگر لحظه‌ای برای رویکرد جدید در خصوص بحران بشردوستانه سوریه وجود داشته باشد، قطعا همین الان است.

وی گفت: راه‌حل طولانی‌مدت یک سازش سیاسی است. ما باید علی‌رغم تمامی مشکلات به راهمان ادامه دهیم. اما در همین حال باید به راه‌حلی که به این جنگ وحشتناک پایان دهد، دست پیدا کنیم.

شیخ الصباح احمد الصباح

شیخ الصباح احمد الصباح، امیر کویت بر لزوم ارائه‌ی کمک‌های مالی به سوری‌ها و ارائه فلسفه جدیدی برای حمایت از پناهندگان به منظور کاهش درد و رنج مردم این کشور تاکید کرد.

وی افزود: این فاجعه انسانی جز با دستیابی به راهکار سیاسی پایان نخواهد یافت.

امیر کویت از حمایت مالی 300 میلیون دلاری کشورش به مردم سوریه خبر داد.

آنگلا مرکل

آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان نیز در این نشست اظهار کرد: امروز روز تلاش و انسانیت است و باید برای کمک به پناهندگان و به ویژه زنان و کودکان تلاش کرد.

وی تصریح کرد: وی افزود اتحادیه اروپا سه میلیارد یورو برای کمک به پناهجویان سوریه در ترکیه فراهم خواهد کرد و کشورش نزدیک به دو میلیارد یورو برای کمک به سوریه اختصاص خواهد داد.

مرکل در این اظهارات عنوان داشت، کشورهای میزبان پناهندگان سوری مانند لبنان و اردن و ترکیه نیازمند کمک‌های انسانی ضروری هستند، چرا که بار سنگینی از آواره‌گان را تحمل می‌کنند.

وی همچنین از اختصاص 570 میلیون یورو به برنامه جهانی غذا با هدف کمک به مردم سوریه خبر داد.

نخست وزیر نروژ

ارنا سولبرگ نخست وزیر نروژ نیز در اظهاراتی گفت: امروز برای آینده سوریه و بازسازی زیرساخت‌ها برنامه‌ریزی می‌کنیم. در اردن و لبنان پناهندگان زیادی وجود دارد که در شرایط سختی به سر می‌برند. همسایگان سوریه باید حمایت بیشتری از جامعه جهانی دریافت کنند تا برای کمک به پناهندگان آن را به کار گیرند.

سولبرگ گفت، کشورش 1/17 میلیارد دلار طی چهار ساله آینده به سوریه خواهد داد.

ملک عبدالله دوم

از سوی دیگر ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن نیز بر لزوم حمایت از سوریه در مقابله با بحران تاکید کرد و گفت: روش‌های قدیمی برای حل بحران سودمند نیستند و باید روش جدیدی برای حل و فصل آن به کار گرفته شود.

وی افزود: اردن طی دهه‌های گذشته پذیرای پناهندگان سوری بسیاری بوده است. به‌طوری از هر پنج شخص یک پناهنده سوری است. اردن تلاش‌های خود را برای حفظ صلح و امنیت به کار می‌گیرد و اقتصادش را به روی پناهندگان سوری و شهروندان خود می‌گشاید.

تمام سلام

تمام سلام، نخست وزیر لنبان در جلسه افتتاحیه این نشست گفت: بحران سوریه بر لبنان نیز اثر‌ گذاشته است. باید برای حل این بحران پاسخی پیدا کرد تا سوری‌ها به شرایط طبیعی خود بازگردند.

وی خواستار ایجاد اقدام الزام‌آوری برای تبدیل وعده‌ها به حمایت ملموس شد.

نخست وزیر لبنان گفت، کشورش نمی‌تواند بحران سوریه را حمایت مالی کند.

داووداوغلو

داووداوغلو، نخست وزیر ترکیه با بیان اینکه ترکیه بزرگترین کشور پذیرای آوارگان سوری است، گفت: سوری‌ها اجازه ورود به بازار کار در ترکیه را دارند و هیچ سوری بدون پناهگاه و درمان در این کشور نخواهد ماند.

داووداوغلو تاکید کرد: ما نباید تنها در مورد پناهندگان بلکه در مورد محاصره‌شدگان نیز صحبت کنیم تا به وضعیت اسفناک آنها خاتمه دهیم.

وی اظهار داشت: ترکیه 10 میلیارد دلار برای پناهندگانی که در اردوگاهها به سر می‌برند، اختصاص داده است.

جان کری

جان کری، وزیرامور خارجه آمریکا در کنفرانس اهداکنندگان بین‌المللی برای کمک به سوریه از روسیه خواست تا به قطعنامه سازمان ملل در خصوص توقف حملات هوایی علیه غیرنظامیان و امکان دسترسی سازمان‌های بشردوستانه به این مناطق احترام بگذارد.

وی گفت:‌ روسیه به این قطعنامه رأی مثبت داده و همانند دیگر طرفین در خصوص آن مسئول است و باید به آن احترام بگذارد. من صبح امروز با سرگئی لاورف همتای روسی خود در خصوص نحوه برگزاری مذاکرات جامع و قاطعانه‌ای توافق کردم.

کری افزود: لاورف موافق است که ما باید در خصوص نحوه اجرای آتش‌بس و نحوه دسترسی طرفین درگیر به کمک‌های بشردوستانه مذاکره کنیم. مخالفان سوری و دولت دمشق باید اجازه دسترسی به کمک‌های بشردوستانه را داشته باشند.

وی ادامه داد: مطمئنم که ما به راهی برای پیشبرد این روند دست خواهیم یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha