• سه‌شنبه / ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 94111308601
  • خبرنگار : 71457

"واشنگتن درصدد فرستادن مشاور و بالگرد آپاچی به عراق است"

"واشنگتن درصدد فرستادن مشاور و بالگرد آپاچی به عراق است"

فرمانده نیروهای ائتلاف تحت امر آمریکا با بیان اینکه واشنگتن درصدد فرستادن هلی‌کوپترهای آپاچی برای کمک به عراق برای بازپس گیری موصل است، اعلام کرد که پنتاگون این مساله را بعید نمی‌داند که ائتلاف تحت امر آمریکا نیروهای زمینی به عراق بفرستد.

فرمانده نیروهای ائتلاف تحت امر آمریکا با بیان اینکه واشنگتن درصدد فرستادن هلی‌کوپترهای آپاچی برای کمک به عراق برای بازپس گیری موصل است، اعلام کرد که پنتاگون این مساله را بعید نمی‌داند که ائتلاف تحت امر آمریکا نیروهای زمینی به عراق بفرستد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از روزنامه مستقل رای الیوم، ژنرال شون مک فارلند، فرمانده نیروهای ائتلاف تحت امر آمریکا در چارچوب بررسی گزینه‌هایی که می‌تواند به تسریع نبرد علیه تروریست‌ها بینجامد، عنوان داشت که آمریکا درصدد فرستادن هلی‌کوپترهای جنگی از نوع آپاچی و اعزام مشاورانی برای کمک به عراق برای بازپس گیری شهر موصل است.

وی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه شهر موصل در سریع‌ترین زمان ممکن باز پس گرفته شود، افزود: من خواهان تعیین یک تاریخ نیستم و دوست دارم که در سریع‌ترین زمان ممکن این مساله پایان یابد.

این مقام آمریکایی به این امر اشاره کرد که ائتلاف تحت امر آمریکا بیش از 17 هزار و 500 سرباز عراقی، حدود 2000 پلیس را تاکنون آموزش داده است و همچنان 3000 نیروی پلیس و ارتش نیز در حال آموزش هستند.

وی تصریح کرد: پیشنهادهایی که مطرح می‌شود احتمالا و لزوما این مساله را نمی‌طلبد که تعداد بیشتری از سربازان آمریکایی در عراق مستقر شوند که تا حد زیادی دور از خطوط مقدم باقی مانده و شریکان این ائتلاف احتمالا پوشش دهی این جانب از امر را برعهده می‌گیرد.

مک فارلند افزود: در شرایطی که عملیات خود را در اقصی نقاط عراق و در داخل سوریه گسترش می‌دهیم این احتمال قابل توجه وجود دارد که ما به توانایی‌های بیشتر و نیروهای اضافی دیگری برای انجام عملیات نیاز داشته باشیم و ما به عنوان پیدا کردن یک ساختار مناسب هستیم.

این ژنرال آمریکایی عنوان داشت که پنتاگون اقدام ائتلاف تحت امر آمریکا و اعزام نیروهای زمینی به عراق را بعید نمی‌داند.

وی به این امر اشاره کرد که این مساله لزوما به این معنی نیست که این نیروها از نیروهای زمینی آمریکایی باشند و ممکن است که این نیروها از کشورهای دیگر در ائتلاف باشند.

وی تاکید کرد: رهبری نظامی آمریکا تعدادی از پیشنهادات را برای مبارزه با ترویست‌ها بررسی می‌کند. می‌توان این پیشنهادها را حمله تحریک آمیز علیه داعش نامگذاری کرد که اجازه اعمال فشار بر دشمن را می‌دهد و فرماندهی عالی نظامی این پیشنهادها را بررسی خواهد کرد که این پیشنهادها لزوما حضور تعداد زیادی از نیروهای زمینی را نمی‌طلبد.

وی همچنین درگیری‌ها علیه داعش در عراق را پایان آغاز این گروه مسلحی خواند که مساحت‌هایی از عراق و سوریه را اشغال کرده است.

وی در گفت‌وگوی مطبوعاتی کوتاهی از بغداد از طریق ویدئو کنفرانس با خبرنگاران در واشنگتن گفت: من معتقدم که داعش آن پویایی پیشروی را که در ژوئن سال 2014 آغاز شد، ندارد.

وی افزود: پایان داعش قبل از پس گیری شهر رقه سوریه آغاز نخواهد شد. زمانی که من می‌گویم ما در آغاز پایان کار داعش خواهیم بود این امر زمانی است که ما کنترل رقه را در دست بگیریم و این امر اشاره‌ای آشکار به این مساله است که دشمن آخرین نفس‌های خود را می‌کشد.

پیشتر اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا نیز در جریان سفرش به پاریس برای دیدار با وزرای دفاع عضو ائتلاف تحت امر آمریکا اعلام کرد که پیشنهادی به این کشورها برای مشارکت دادن توانایی‌های نظامی همچون نیروهای ویژه و مربیان برای تشدید درگیری‌ها علیه داعش خواهد داد و آمریکا نیز نیروهای مستقر خود در میدان نبرد را افزایش خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha