• چهارشنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 94110704202
  • منبع : نمایندگی گیلان

یک مسئول:

طرح باز آفرینی به گردشگری تاریخی رونق می دهد

طرح باز آفرینی به گردشگری تاریخی رونق می دهد

ایسنا/گیلان ‌مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: با اجرایی شدن طرح بازآفرینی در رشت، گردشگری تاریخی با فضاهای جدید می‌تواند رونق پیدا کند.

‌مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: با اجرایی شدن طرح بازآفرینی در رشت، گردشگری تاریخی با فضاهای جدید می‌تواند رونق پیدا کند.

رضا علیزاده در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گیلان با اشاره به مزایای طرح های بازآفرینی گفت: تاکنون اجرایی شدن طرح بازآفرینی در شهرهایی همچون اصفهان به صورت مجموعه‌های کوچک بوده، اما در گیلان به صورت یکپارچه سازی و انسجام بخشی در همه محلات به ویژه در شهرستان رشت طرح بازآفرینی را داریم.

علیزاده تحقق موفقیت در طرح های بازآفرینی را نیازمند یک اقدام فرابخشی و فراحوزه ای و در کنار هم قرار گرفتن تمامی دستگاه های اجرایی عنوان و بیان کرد: باید دستگاه های مختلف مربوطه با قرار گرفتن در کنار یگدیگر برای تحقق اهداف طرح های بازآفرینی اهتمام ورزند.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان بهبود فضای اجتماعی و اقتصادی، بهبود شرایط محیطی برای ساکنان و مردم محله ها و ارتقای کیفیت زندگی را از جمله اهداف طرح بازآفرینی خواند و افزود: در حوزه گردشگری اجرای بافت تاریخی به واسطه بازآفرینی یکی از اصلی ترین اهدافی است که به دنبالش هستیم.

وی تعداد بناهای تاریخی ثبت شده در شهرستان رشت را 104 اثر ذکر و اظهار کرد: برای اجرای طرح بازآفرینی در شهرستان رشت در جلسات متعدد با شهرداری رشت بر روی همه موضوعات از تمامی جوانب مختلف کار شده است.

وی با بیان اینکه اکنون با شهرداری رشت به نگاه مشترکی رسیده‌ایم، تصریح کرد: نگاه های خاص خودمان را از هر حوزه داریم، اما با شهرداری نیز به اشتراکات خوبی رسیده ایم.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده و اجرای طرح هایی همچون پیاده راه عملکرد شهرداری رشت را مطلوب دانست و گفت: با اقداماتی که در بخش های مختلف شهری از جمله در بخش فرهنگی توسط شهرداری در حال انجام است، چهره جدیدی از سیمای شهری رشت نمایان می شود که ضمن برخوردار شدن مردم این شهر از اقدامات عمرانی، گردشگرانی که مقصدشان استان گیلان و شهر رشت بوده نیز از آن بهره مند می شوند.

علیزاده اظهار کرد: تاکنون شهر رشت کریدور توزیع مسافر بوده و نتوانسته به خوبی مقصد مسافران باشد.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی و تاریخی در شهر رشت در قالب طرح بازآفرینی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح پیاده راه فرهنگی و بازآفرینی انتظار داریم اتفاقات مبارکی در زمینه رونق گردشگری در رشت روی دهد.

علیزاده با بیان اینکه در موضوعات تخصصی گردشگری با این طرح به چند موضوع بسته فرهنگی درقالب بسته‌های سفر دست پیدا می کنیم، اظهار کرد: گردشگری تاریخی با فضاهای جدید می‌تواند رونق پیدا کند.

وی اظهار کرد: همچنین شهر رشت با طرحها،مجموعه ها و بناهایی که دارد یک عقبه تاریخی را برای گردشگری تداعی می‌کند، ضمن اینکه حس نوستالوژیکی به ویژه برای شهروندانی که در اقصی نقاط استان‌ها و کشورهای دیگر قرار دارند، ایجاد می‌کند.

علیزاده تاکید کرد: گردشگری سلامت و بحث درمان از دیگر موضوعاتی است که در بازآفرینی دنبال می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان ثبت جهانی شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک در سطح بین‌المللی را از دیگر اقدامات انجام شده تاثیر‌گذار از منظر گردشگری خواند و اظهار کرد: در گام اول توانستیم ثبت جهانی را به انجام برسانیم و در گام بعدی عناصریست که باید در کنار هم قرار گیرد تا برندهای مورد نظر شهر خلاق اتفاق بیفتد.

وی با اشاره به اقدامات پیش بینی شده در طرح بازآفزینی در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری اظهار کرد: بیش از 57 بنا، مجموعه در شهر رشت داریم که بخشی از آنها در قالب کاروانسراها، واحدهای مسکونی(بناهای ثبتی) است که با همکاری بخش خصوصی و مشارکت صندوق حفظ احیاء‌، با احیای آنها می‌توانیم حیات دوباره به آنها ببخشیم و هویت جدیدی را برای آنها تعریف کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha