• دوشنبه / ۵ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 94110502822
  • منبع : مطبوعات

از سوی معاون اول رئیس جمهور

آیین‌نامه اجرایی ماده 3 قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی ابلاغ شد

دکتر اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، « آیین نامه اجرایی ماده (3) قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی - مصوب 1389-» را که به تصویب هیئت دولت رسیده برای اجرا ابلاغ کرد.

دکتر اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، « آیین نامه اجرایی ماده (3) قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی - مصوب 1389-» را که به تصویب هیئت دولت رسیده برای اجرا ابلاغ کرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، متن این آیین نامه به شرح زیر است:

آیین نامه اجرایی ماده (3) قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی - مصوب 1389-

ماده 1- در این آیین‌نامه اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می‌روند:

الف- قانون: قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منایع طبیعی – مصوب 1389 -.

ب- سازمان نظام مهندسی: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جمهوری اسلامی ایران.

پ- سازمان نظام دامپزشکی: سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران.

ت- بهرهبردار: شخص حقیقی یا حقوقی دارای پروانه یا مجوز یا هرگونه مدرک قانونی برای فعالیت تولیدی در یکی از بخش های کشاورزی و منابع طبیعی.

ث- دانش آموختگان: دانش آموختگان رشته های تخصصی کشاورزی، منابع طبیعی، دامپزشکی و محیط زیست که دانشنامه آنها مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و صلاحیت حرفه‌ای آنها به تأیید سازمان های نظام مهندسی و نظام دامپزشکی رسیده باشد.

ماده 2- وزارت جهاد کشاورزی مکلف است حمایت‌های قانونی، اعطای تسهیلات و مشوق های مورد نظر قانون و سهم برخورداری هر یک از زیربخش‌های کشاورزی و منابع طبیعی از آنها را سالانه تا پایان مرداد ماه تعیین و علاوه بر ارسال به مراجع ذیربط، اعلام عمومی نماید.

ماده 3- بهره برداران برای استفاده از تسهیلات ماده (3) قانون با رعایت مفاد مواد (31) و (32) قانون، به ترتیب زیر در اولویت قرار می گیرند:

الف- بهره بردارانی که در مجموعه خود از دانش آموختگان به صورت تمام وقت استفاده می‌کنند.

ب- بهره بردارانی که کل فرایند فعالیت خود را تحت نظارت مراکز موضوع ماده (2) قانون انجام می‌دهند.

پ- بهره‌بردارانی که بخشی از فرایند فعالیت خود را تحت نظارت مراکز موضوع ماده (2)قانون انجام می‌دهند.

ماده 4- برخورداری از حمایت‌های موضوع این آیین نامه منوط به وجود مدارک مثبته مبنی بر استفاده مستمر از دانش آموختگان و یا قرارداد منعقده با دانش آموختگان و یا مراکز موضوع ماده (2) قانون می باشد.

تبصره 1- سازمان‌های نظام مهندسی و نظام دامپزشکی موظفند به منظور نظارت، پایش و تأیید صلاحیت برخورداری بهره برداران از حمایت‌های موضوع این آیین‌نامه، نسبت به ایجاد و راه اندازی یک سامانه نرم افزاری برخط برای ثبت مستندات این ماده اقدام نمایند.

تبصره 2- سازمان‌های نظام دامپزشکی و نظام مهندسی موظفند ظرف یک ماه نسبت به بررسی و ارزیابی مستندات ثبت شده در سامانه فوق اقدام و در صورت تأیید، نسبت به اعلام احراز صلاحیت بهره برداران به مراجع اعطاکننده حمایت‌های موضوع این آیین‌نامه اقدام نمایند.

ماده 5- وزارت جهادکشاورزی مکلف است گزارش عملکرد اجرای این آیین نامه و کلیه فعالیت های انجام گرفته در زمینه اعطای حمایت‌های قانونی، تسهیلات و مشوق ها را پس از اخذ گزارش از مراجع اعطاکننده حمایت‌ها و سازمان‌های نظام دامپزشکی و نظام مهندسی به صورت سالیانه تهیه و به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ارایه کند.

اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور، این مصوبه را در تاریخ 13/ 10/ 1394 برای اجرا به وزارت جهاد کشاورزی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور ابلاغ کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha