نشست تخصصی کنفرانس بینالمللی گردشگری و معنویت با موضوع "انگیزههای معنوی گردشگری و بررسی سفرنامهها" امروز، پنجشنبه در دبیرخانه شورای دین پژوهان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قم، این نشست که در رابطه با برگزاری نخستین کنفرانس بین المللی گردشگری و معنویت در تهران برگزار شد با مشارکت دبیر خانه دین پژوهان کشور، جهاد دانشگاهی، اداره کل گردشگری و میراث فرهنگی و دانشگاه علم و فرهنگ به بررسی ابعاد مختلف گردشگری معنوی پرداخت.
عضو علمی کنفرانس گردشگری و معنویت در این نشست گفت: انتظار می رود خروجی اینگونه جلسات و کنفرانسها، اتخاذ سیاستی در جهت هدایت گردشگری به سمت و سوی معنویت باشد.
حجت الاسلام محمد رسول ایمانی افزود: گردشگری میتواند ابزاری مهم در معنا بخشی به زندگی، هویت و رشد معنوی قلمداد گردد از این رو رویکرد گردشگری به سوی معنویت میتواند آثار و برکات زیادی را در زندگی داشته باشد. استقبال از کنفرانس و ارسال مقالات در سطح جهانی نشانگر جایگاه معنویت در گردشگری است.
عضو علمی کنفرانس گردشگری و معنویت با بیان اینکه گردشگری معنوی علاوه بر آرامش بخشی به انسان می تواند او را به کمال برساند، افزود: در این باره دین مبین اسلام تاکیدات فراوانی بر سیر و سیاحت، کسب علم و تجربه و دست یافتن به حقیقت دارد و انسان اگر در مسیر درستی از گردشگری معنوی قرار بگیرد می تواند به خداشناسی دست یابد.
نخستین کنفرانس بینالمللی «گردشگری و معنویت» ایران به همت دانشگاه علم و فرهنگ، جهاد دانشگاهی، سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری و انجمن علمی گردشگری ایران هفتم و هشتم بهمن ماه برگزار میشود.
مهمترین محورهای کنفرانس بین المللی گردشگری و معنویت، فلسفه و دین، روانشناسی و اخلاق، فرهنگ و جامعه، مدیریت و اقتصاد است که براساس این محورها موضوعات مختلفی در جهت ارائه مقالات مطرح شد.
انتهای پیام
نظرات