• دوشنبه / ۲۱ دی ۱۳۹۴ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 94102112022
  • خبرنگار : 71467

سیف تاکید کرد

هر کسی باید هزینه خدمات بانکی را پرداخت کند

هر کسی باید هزینه خدمات بانکی را پرداخت کند

رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه بانک‌ها در رقابت با یکدیگر کارمزد خدمات الکترونیک را حذف کرده‌اند تاکید کرد که باید هر کسی در مقابل دریافت خدمات بانکی هزینه آن را پرداخت کند.

رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه بانک‌ها در رقابت با یکدیگر کارمزد خدمات الکترونیک را حذف کرده‌اند تاکید کرد که باید هر کسی در مقابل دریافت خدمات بانکی هزینه آن را پرداخت کند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، ولی الله سیف در پنجمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با اشاره به ضرورت بازسازی نظام بانکی بنابر الزامات رفع تحریم‌ها در دوران بعد از برجام اظهار کرد: متاسفانه در این سالها گر چه نظام بانکی رشد داشته و توسعه پیدا کرده، اما بسته و گلخانه‌ای بوده و فقط به داخل محدود شده است که خود هزینه‌های بسیاری به همراه داشت.

وی با بیان این‌که در دنیا بانک‌ها هزینه‌های خود را از خرید خدماتی که ارائه می‌کنند به دست آورده و کمتر بر واسطه‌گری مالی تمرکز دارند، افزود: این در حالی است که در نظام بانکی ما بانک‌ها هزینه‌های خود را از واسطه‌گری مالی تامین کرده و از دریافت هزینه خدمات قابل ارائه خود دوری می‌کنند.

سیف گفت: برنامه‌ای برای ساختار نظام بانکی مدنظر است که رویکرد تغییر کرده و این شرایط اصلاح خواهد شد، به‌طوری که باید هزینه بانک‌ها از محل ارائه‌ خدمات تامین شده و هرکسی که از خدمات بانکی استفاده می‌کند باید هزینه‌های آن را بپردازد.

رئیس کل بانک مرکزی در ادامه به دیگر معضلات موجود در نظام بانکی اشاره و با اعلام اقدامات اصلاحی که در ادامه انجام خواهد شد، توضیح داد: این اقدامات شامل دو بخش ترازنامه‌ای و «سود و زیان» است.

به گفته وی کاهش مطالبات غیرجاری بانک‌ها، پرداخت بدهی‌های دولت به نظام بانکی از طریق اوراق با رویکردی جدید، افزایش کفایت سرمایه بانک‌ها از جمله برنامه‌های ما در اصلاح نظام بانکی است که در حال پیشبرد آن هستیم.

سیف همچنین در بخش دیگری از اظهارات خود به لغو تحریم‌ها در آینده‌ای نزدیک اشاره کرد و با تاکید بر اهمیت جایگاه نظام بانکی در دوران پس از برجام یادآور شد: متاسفانه در حال حاضر دو چالش اصلی پیش‌روی بانک‌ها قرار دارد به‌طوری که با توجه به دور بودن شبکه بانکی از مجامع بین‌الملل در سال‌های گذشته اکنون باید با استاندارد‌های روز دنیا تطبیق داده شده و همچنین بتواند در محیط بین‌الملل به خوبی ارتباط برقرار کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۲:۳۴

جالبه و عجيب يکي به خاطر جلب مشتري يک سري خدماتي ارائه ميده يکي ديگه اومده ميگه بايد واسه اين خدمات پول از مشتري بگيري!!!!!!!

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۳:۲۵

با اين حساب ديگه نبايد کسي حساب قرض الحسنه باز کنه تا حداقل هزينه خدمات بانکي رو از خود بانک بگيره،کارت خوان ها هم ديگه به درد نميخوره چون براي صاحبانش هزينه در پي داره،بابا جون هر کي دوست دارين ايده ندين بذارين مردم کارشونو بکنن،ر

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۲۱ ۱۵:۱۵

شما رو به خدا از اين آقاي سيف بپرسيد وضعيت موسسه ثامن الحجج چي ميشه داريم بد بخت ميشيم.... چرا همه سکوت کردن خبرگزاري را هم ک هيچ خبري نميدن به مردم بد بخت...