• دوشنبه / ۱۴ دی ۱۳۹۴ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94101407771
  • خبرنگار : 71132

اسفنانی مطرح کرد:

توقف اعزام به حج تمتع از تبعات قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران

توقف اعزام به حج تمتع از تبعات قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت که توقف اعزام به حج تمتع از تبعات قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران خواهد بود.

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت که توقف اعزام به حج تمتع از تبعات قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران خواهد بود.

محمد علی اسفنانی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا) اظهار کرد: طبیعتا قطع روابط دیپلمات عربستان با ایران بر اعزام حجاج نیز تاثیرگذار است. در وهله اول صدور روادید که اولین مرحله برای اعزام حجاج است با اشکال مواجه می‌شود البته صرفا بحث روادید مطرح نیست بلکه اقامت افراد آن هم در یک بازه زمانی یک ماهه نیز با اشکال مواجه خواهد شد.

وی افزود‌: طبیعتا در چنین شرایطی اینکه به شکل فردی سفر شود متفاوت است تا اینکه قرار باشد به روال هر ساله صدهزار نفر برای حج تمتع اعزام شوند. این امر ورود اشخاص حقوقی مثل سازمان حج ،‌ ایجاد بعثه در مکه و مدینه و حضور مقامات بلند پایه سازمان حج را می طلبد که تبعا این موارد نیازمند روابط دیپلماتیک دو کشور است.

اسفنانی یادآور شد:‌ بعضی ها قائل به این هستند که شاید بشود از طریق ایجاد دفتر حافظ منافع در کشور ثالث امور مربوط به حج انجام شود اما قطعا این امر در موارد ضروری صورت می گیرد و مسأله وسیعی مثل حج در قالب دفتر حافظ منافع امکان پذیر نخواهد بود.

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس خاطرنشان کرد: وقتی کشوری روابط دیپلماتیک خود را با ما قطع کرده به این معنا است که با کشور ما در تخاصم است و دراین شرایط حضور اتباع ایرانی در آن کشور آن هم اعزام صدهزار نفر به مدت یک ماه محل اشکال خواهد بود و به نظر می‌رسد مواردی مانند حفاظت و مسائل امنیتی نیز مانع از این خواهد بود که بحث حج به سرانجام برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۰-۱۴ ۱۳:۱۸

حج ناامن در بين وهابيت كه در فرودگاه جده تجاوز كردند و در منا قتل وعام كردند. واجبه؟ مراجع عزيز راهنمايي بفرماييد؟؟؟

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۱۴ ۱۳:۳۲

عدو شود سبب خير

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۱۴ ۱۳:۴۲

مقصود تويي کعبه و بتخانه بهانه است.

avatar
۱۳۹۴-۱۰-۱۴ ۱۴:۱۰

در حادثه منا صدها حاجي ايراني بيگناه کشته شدند اما کشور ما هيپگونه تجديد نظري در روابط ديپلماتيکش با دولت وهابي سعودي نکرد؟؟؟ ولي دولت سعودي الان بخاطر تعرض تعدادي افراد عادي روابط ديپلماتيکش را با ايران قطع کرد يعني اين موضوع خيلي فجيع تر از قتل عام حجاج در منا بود. اين عکس العمل سعودي ها را دولت ما ميبايست بعد از فاجعه ي منا ميکرد يا حداقل حج را تحريم ميکرد. ملت انتظار اقتدار بيشتري از دولت در قبال سعودي دارد.