• شنبه / ۱۲ دی ۱۳۹۴ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 94101206331
  • منبع : نمایندگی البرز

آخرین وضعیت سه کوهنورد گرفتار شده در بهمن

آخرین وضعیت سه کوهنورد گرفتار شده در بهمن

ایسنا/البرز رئیس هیات کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان البرز با اشاره به ریزش بهمن در محور کرج – چالوس (محدوده آبشارخور) در روز جمعه و مصدوم شدن سه شهروند البرزی، گفت: متاسفانه کوهنوردی دروازه‌ای ندارد و هر فردی خودش را محق می‌داند با هر سطحی از اطلاعات و آگاهی وارد کوه شده و چنین اتفاقاتی را بوجود آورد.

رئیس هیات کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان البرز با اشاره به ریزش بهمن در محور کرج – چالوس (محدوده آبشارخور) در روز جمعه و مصدوم شدن سه شهروند البرزی، گفت: متاسفانه کوهنوردی دروازه‌ای ندارد و هر فردی خودش را محق می‌داند با هر سطحی از اطلاعات و آگاهی وارد کوه شده و چنین اتفاقاتی را بوجود آورد.

حسین محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه البرز، اظهار کرد: متاسفانه این دوستان به هیچ عنوان عضو گروه‌های رسمی و حرفه‌ای کوهنوردی استان البرز نبوده‌اند، چراکه گروه‌های کوهنوردی استان زیر نظر هیات‌های شهرستانی فعالیت می‌کنند و این هیات‌ها نیز زیر نظر استان برنامه‌های متنوع خود را اجرایی می‌کنند.

وی با بیان این که این سه کوهنورد حرفه‌ای نبوده‌اند، افزود: اگر این دوستان حرفه‌ای بودند در مناطقی که احتمال ریزش بهمن در آن وجود دارد اقدام به کوهنوردی نمی‌کردند.

مهدی رستمی، مسئول کارگروه ایمنی، جستجو و نجات هیات کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان البرز نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: این اتفاق روز گذشته (جمعه)ساعت 11.55 دقیقه در منطقه خور بالا دست آبشار خور رخ داده است. ساعت 12 نیز به نیروهای امدادی پایگاه کوشک بالا، اطلاع داده می‌شود و آنان به منطقه اعزام می‌شوند. این دوستان به هیچ عنوان «کوهنورد» نبوده‌اند بلکه «کوه رو» بوده‌اند و بدون شناخت وارد منطقه شدند. کوه رو به کسانی اطلاق می‌شود که بدون شناخت از محیط و منطقه تصمیم می‌گیرند به صورت تفریحی کوهنوردی کنند.

وی ادامه داد: آنها متعلق به هیچ باشگاه و گروهی در استان نیستند و به دلیل عدم اشراف به منطقه روی نقاب برفی منطقه خور حرکت می‌کنند که با شکستن نقاب برفی به پایین سقوط می‌کنند و همراه خود توده‌ای از برف را نیز به پایین می‌آورند. خوشبختانه این سه کوه رو در سطح بهمن گرفتار می‌شوند و به سرعت نجات می‌یابند.

رستمی یادآور شد: خوشبختانه به دلیل حضور کوهنوردهای فنی در منطقه و تمرین بر روی آبشار یخ‌زده منطقه خور به سرعت متوجه این اتفاق می‌شوند و بلافاصله عملیات رهاسازی و کمک را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به شرایط دو مرد و یک زن گرفتار شده در بهمن، گفت: خوشبختانه وضعیت عمومی این سه نفر خوب است. یکی از آنان در بیمارستان شهید مدنی و یکی دیگر از آنان نیز در بیمارستان البرز بستری شده‌اند و تا پایان مراحل درمان تحت نظر پزشکان خواهند بود.

به گفته رستمی، شکستگی ران، شکستی مچ دست و شکستی ساق پا از مهمترین آسیب‌های این سه کوهنورد بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha