رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: فتنه 88 آزمونی بزرگ برای ملت قهرمان ایران اسلامی بود که درسها و عبرتهای زیادی به همراه داشت.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد علی آلهاشم در پنجمین گردهمایی مشترک مسئولان و هادیان سیاسی نیروهای مسلح که صبح امروز در سالن همایشهای کوثرسازمان عقیدتی سیاسی ارتش و با حضور جمعی از مسئولین لشکری و کشوری برگزار شد، با بیان اینکه «انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در طول رویش و بالندگی خود دستاوردهای زیادی داشته و توانسته بر تحولات منطقهای و بینالمللی به شدت تأثیرگذار باشد»، گفت: از میان آسیبها و تهدیداتی که درطول 36 گذاشته متوجه جمهوری اسلامی ایران بوده، میتوان فتنه 88 را از حیث ماهیت، عمق، شیوه، ابزارها و حتی از حیث بازیگران و درنهایتآثار و پیامدهای آن بسیارخطرناکتر از دیگر توطئههای دشمنان دانست.
وی با بیان اینکه «فتنه 88 آزمونی بزرگ برای ملت قهرمان ایران اسلامی بود» تصریح کرد: این فتنه درسها و عبرتهای زیادی به همراه داشت و به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب توانست کشور را واکسنیه کند.
وی گفت: با وجود گستردگی و پیچیدگی فتنه 88 و تأثیرات منفی آن، راهپیمایی و حماسه نهم دی ماه توانست در مقابله با فتنه و فتنهگران و خنثیسازی سناریوی دشمنان نقش تعیین کنندهای داشته باشد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تأکید کرد: هرگز نباید درسها و عبرتهای فتنه 88 را فراموش کنیم و قطعا تنها راه در امان ماندن از اینگونه فتنهها و کاهش آسیبها در مقطع فعلی و آینده هوشیاری و بصیرت و ولایتمداری مردم و مسئولین است.
وی افزود: به نظر میرسد خطرناکترین و جدیترین تهدیدات انقلاب اسلامی در مقطع فعلی مربوط به حوزه گفتمانی و هویتی است و دشمنان خارجی و ایادی آنان متمرکز براین حوزه شدهاند.
وی درادامه، تهیسازی هویت انقلاب و ساختار حکومتی جمهوری اسلامی ایران ولو با حفظ ظاهری را از جمله حوزههایی برشمرد که مورد توجه و تمرکز دشمنان قرار گرفته است.
آل هاشم در اینباره خاطرنشان کرد: این رویکرد، واجد شاخصهایی است که مطالعه و دقت نظر بر روی آنها برای نیروهای انقلاب از اهمیت راهبردی و ویژهای برخوردار است.
وی تحریف اندیشه و سیره سیاسی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، قطبیسازی محیط سیاسی کشور و ایجاد اختلاف و نفوذ را از جمله این شاخصها برشمرد و افزود: حساسیتزدایی نسبت به شیطان بزرگ از دیگر شیوههای دشمن در مقابل با انقلاب اسلامی ایران است که البته جملگی ماهیت نرم فرهنگی و فکری دارند.
وی در ادامه با اشاره به منویات فرماندهی معطم کل قوا که لازمه اقتدار نیروهای مسلح را همواره، داشتن ایمان، بصیرت عزم راسخ و احساس مسئولیت واقعی در کنار داشتن نیروی نظامی مجهز به آموزشهای مجرب و تجهیزات به روز و پیشرفته میدانند افزود: بدون تردید تقویت بنیه معنوی و بصیرت نیروهای مسلح مستقیما بر ارتقاء توان رزمی آنان تأثیرگذار است و می تواند موجب ارتقاء موقعیت راهبردی کشور در منطقه و جهان شود.
آل هاشم با بیان اینکه «امروز جامعه نخبگان و اندیشمندان کشور رسالت مهم و خطیری در حراست و پاسداری از انقلاب اسلامی ایران دارند»، تصریح کرد: در همین راستا در نیروهای مسلح نیز نهادهای عقیدتی و نمایندگی ولی فقیه در سپاه که متکفل امور فرهنگی کارکنان و خانواده های آنان هستند وظیفه بسیار سنگینی برعهده دارند.
وی درپایان گفت: در سال های اخیر نهادهای عقیدتی سیاسی و نمایندگی ولی فقیه در راستای مأموریت سازمانی خود نقش موثری در آگاه سازی کارکنان و خانواده های آنان داشته و قطعا این همکاری و همدلی بین بخش های سیاسی نیروهای مسلح می تواند موجب همافزایی و افزیش آگاهیهای سیاسی این قشر شود.
انتهای پیام
نظرات