• شنبه / ۲۸ آذر ۱۳۹۴ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 94092816078
  • خبرنگار : 71523

رییس شورای علمی مناظرات دانشجویی عنوان کرد؛

مناظرات دانشجویی، تمرینی برای آزاداندیشی

مناظرات دانشجویی، تمرینی برای آزاداندیشی

رییس شورای علمی مناظرات دانشجویی با اشاره به برگزاری مناظرات دانشجویی گفت: مناظرات دانشجویی تمرین اجتماعی شدن، گفت‌وگو، آزاداندیشی و تحمل نظر موافق و مخالف است.

رییس شورای علمی مناظرات دانشجویی با اشاره به برگزاری مناظرات دانشجویی گفت: مناظرات دانشجویی تمرین اجتماعی شدن، گفت‌وگو، آزاداندیشی و تحمل نظر موافق و مخالف است.

به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر منتظری در مراسم افتتاحیه مرحله نهایی چهارمین مناظره دانشجویی گفت: حدود 15 سال پیش ایده برگزاری مناظره دانشجویی را به مسئولان فرهنگی جهاد دانشگاهی پیشنهاد دادم، اما این امر تا سال 91 محقق نشد و ابهامات زیادی برای برگزاری این مسابقات وجود داشت.

وی با بیان اینکه نخستین دوره مسابقات مناظره دانشجویی در سال 91 توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار شد، افزود: اولین دوره مسابقات با همه محدودیت‌ها آغاز شد و دوستان زیادی برای آن زحمت کشیدند تا این مسابقات آغاز شود و اکنون شاهد چهارمین دوره برگزاری این مسابقات هستیم.

رییس شورای علمی مناظرات دانشجویی با تاکید بر اینکه برگزاری این مناظرات دانشجویی تمرینی برای اجتماعی شدن است، اظهار کرد: مناظرات تمرین گفت‌وگو، آزاداندیشی، تحمل نظر موافق و مخالف بوده و هدف برگزاری مسابقات صرفا دادن جایزه و جام نیست.

دکتر منتظری ادامه داد: اگر در برگزاری مناظرات اشکالی وجود دارد، این اشکال باید با کمک همدیگر رفع شود. هنگامی که مسابقات آغاز شد، اشکالات زیادی وجود داشت اما اکنون براساس تجربه سعی کرده‌ایم این اشکالات رفع شود و با مشارکت شرکت‌کنندگان این مناظرات به یک جریان فاخر و ممتاز در سطح دانشگاه‌ها تبدیل شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه می‌توان از مناظرات الگویی برای سطح جامعه گرفت، گفت: مسابقات ملی مناظرات دانشجویی علاوه بر پاسخ به مطالبه رهبری از مراکز دانشگاهی،علمی و فرهنگی می‌تواند یک الگوسازی هم باشد.

رییس شورای علمی مناظرات دانشجویی ادامه داد: سال‌ها پیش تعدادی از طلاب و دانشجویان نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب اسلامی نوشته و در آن ذکر کردند که مواردی در مورد مسائل مختلف وجود دارد که فضایی برای طرح این نوع مسائل نیست. در پاسخ به این نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی نامه‌ای نوشتند که به منشور آزاداندیشی مشهور شد که واقعا شایسته تکریم و تقدیر است. در این نامه بر سه عنصر آزادی، اخلاق و منطق اشاره شده که این سه عنصر در کنار یکدیگر می‌تواند به جامعه دینی ما کمک کند.

دکتر منتظری با اشاره به رشته تحصیلی شرکت‌کنندگان در مناظره گفت: خوشحالم که در کنار دانشجویان علوم انسانی دانشجویان علوم پزشکی، علوم فنی و مهندسی و هنر نیز حضور دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha