• سه‌شنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۴ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 94092413920
  • خبرنگار : 71498

مدیرعامل مپنا

ادغام باتدبیر وزارتخانه‌های نفت و نیرو مثبت است

ادغام باتدبیر وزارتخانه‌های نفت و نیرو مثبت است

مدیرعامل مپنا گفت: با توجه به این‌که هماهنگی در بخش انرژی بسیار اهمیت دارد، اگر بتوان برای این هماهنگی و مشکلاتی که به وجود می‌آید تدابیری اندیشیده شود، طرح ادغام وزارت نیرو با وزارت نفت مثبت است.

مدیرعامل مپنا گفت: با توجه به این‌که هماهنگی در بخش انرژی بسیار اهمیت دارد، اگر بتوان برای این هماهنگی و مشکلاتی که به وجود می‌آید تدابیری اندیشیده شود، طرح ادغام وزارت نیرو با وزارت نفت مثبت است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، عباس علی‌آبادی در پنجمین همایش کاربران واحد‌های گازی و سیکل ترکیبی V94.2 در جمع خبرنگاران با اشاره به طرح تشکیل وزارت انرژی و ادغام وزارتخانه‌های نفت و نیرو اظهار کرد: هماهنگی در بخش انرژی یکی از نکات مهمی است که باید به آن توجه ویژه‌ای شود. البته تاکنون نیز این هماهنگی از روش‌های مختلفی به وجود آمده که در برخی زمینه‌ها موفق و در برخی زمینه‌ها دچار نقایصی بوده است.

وی ادامه داد: در وهله‌ی اول باید به این نکته توجه کرد که پیشنهاددهندگان این موضوع تاریخی که هرچند وقت یکبار مطرح می‌شود راه‌حل‌های مورد نیاز را در نظر گرفته‌اند یا خیر، چرا که اگر نتوان تاثیرات ناشی از این مساله را جوابگو بود هیچ چیزی تغییر نمی‌کند.

مدیر عامل مپنا با بیان این‌که بخش انرژی باید دارای یک هماهنگی جدی در سطح کلان باشد، ادامه داد: این هماهنگی در حال حاضر در سطح دولت انجام می‌شود، اما با توجه به این‌که هر اتفاقی که بیفتد بخش برق به فعالیت خود ادامه می‌دهد، لذا باید به این نکته توجه کرد که قرار است این هماهنگی در سطح یک دستگاه صورت بگیرد.

علی‌آبادی با بیان این‌که ادغام وزارت نیرو با وزارت نفت عوارض جانبی دارد که باید برای آن تدابیر اساسی اندیشیده شود، اظهار کرد: تاکنون برای این مساله به نتیجه‌ای نرسیده‌اند و تا زمانی که تدابیر این موضوع اندیشیده نشود نمی‌توان به دنبال اثرات مثبت آن بود.

وی با اشاره به وضعیت آب در کشور اضافه کرد: در حال حاضر هدف براین بوده که تولید برق و آب همزمان و همسو با یکدیگر صورت بگیرد به‌طوری که در شرایط فعلی تقریبا منابع آب زمینی تا جایی که امکان داشته مهار شده است.

به گفته مدیر عامل مپنا با توجه به این‌که کشور نیازمند آب جدید است باید برای این بخش نیز تدابیر اساسی اندیشیده شود.

علی‌آبادی با بیان این‌که در حال حاضر یک وزارتخانه مسوول آب و برق است، اظهار کرد: باید دید که در طرح وزارت نیرو چه مسائلی پیش‌بینی شده است.

مدیر عامل مپنا با بیان این‌که حوزه آب از زوایای مختلفی قابل بررسی است، گفت: بخش توزیع آب می‌تواند برعهده شهرداری قرار بگیرد و بخش تولید به روش جدید نیز که مرتبط به استفاده از نیروگاه‌ها می‌شود به آن حوزه منتقل شود.

وی با اشاره به تجربه کشورهای دیگر در این زمینه گفت: این مساله بسته به ظرفیت هر کشور متفاوت است به‌طور مثال در کشوری مانند الجزایر که یک موسسه‌ای برای توزیع گاز و برق دارد، تجربه مثبتی داشته است به همین دلیل باید گفت که متناسب با هر شرایط هر منطقه باید عمل کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha