• سه‌شنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۴ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94091710302
  • خبرنگار : 71473

رییس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد

انتقاد از اضافه شدن کالاهای خارجی به طرح کارت اعتباری

انتقاد از اضافه شدن کالاهای خارجی به طرح کارت اعتباری

رییس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران معتقد است اضافه شدن کالاهای خارجی به طرح خرید کالا با کارت اعتباری با هدف اصلی این طرح در تضاد است و نمی‌تواند به نفع تولید و بازار داخلی باشد.

رییس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران معتقد است اضافه شدن کالاهای خارجی به طرح خرید کالا با کارت اعتباری با هدف اصلی این طرح در تضاد است و نمی‌تواند به نفع تولید و بازار داخلی باشد.

خسرو فروغان‌گران‌سایه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درباره تغییراتی که در طرح خرید کالای ایرانی با کارت اعتباری ایجاد و به کارت عام و اضافه شدن کالاهای خارجی تبدیل شده است، اظهار کرد: در این طرح هدف اصلی توجه به تولید داخل و رونق کارخانه‌ها بود اما در حال حاضر که کالاهای خارجی به این فهرست اضافه شده‌اند نشان‌گر این موضوع است که دو هدف متفاوت در این طرح به وجود آمده است.

وی همچنین عنوان کرد که ایده ابتدایی خرید کالاهای ایرانی با کارت اعتباری با این ایده جدید کاملا متفاوت است. اگر قرار است به تولید داخل کمک شود اضافه کردن کالاهای خارجی به این لیست نمی‌تواند تاثیری داشته باشد.

فروغان‌گران‌سایه درباره تفاوت سود بازپرداخت کالاهای ایرانی و خارجی با استفاده از کارت اعتباری گفت: اینکه سود بازپرداخت برای کالاهای خارجی در این طرح 21 درصد و برای کالاهای داخلی12 درصد است تاثیری در خرید به نفع کالاهای ایرانی نخواهد داشت، چراکه به لحاظ فرهنگی زمانی که کالایی را می‌خریم به اینکه قرار است چقدر سود آن را برگردانیم فکر نمی‌کنیم و تفاوت درصد سود را در نظر نمی‌گیریم.

رییس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: این طرح می‌تواند تا حدودی در بازار داخل تحرکی ایجاد کند اما باید توجه داشته باشیم که دست دولت بسته است و با مشکلات زیادی از جمله بدهکاری‌ها و قوانین مزاحمی که از قبل وجود داشته روبرو است. در دو سال گذشته دولت تلاش زیادی انجام داده و از دی ماه که روند رفع تحریم‌ها شروع می‌شود می‌توان اطمینان داشت که از سال آینده رونق به اقتصاد برگردد و از رکود خارج شویم و رشد اقتصادی مطلوبی داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha