• دوشنبه / ۱۶ آذر ۱۳۹۴ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94091609279
  • خبرنگار : 71184

موافقت نمایندگان با بررسی اولویت‌دار ایجاد منطقه آزاد تجاری مهران و اردبیل

موافقت نمایندگان با بررسی اولویت‌دار ایجاد منطقه آزاد تجاری مهران و اردبیل

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با طرح ایجاد منطقه آزاد تجاری مهران و اردبیل که از سوی نماینده ایلام در قالب تغییر دستور جلسات مجلس پیشنهاد شد موافقت کردند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با طرح ایجاد منطقه آزاد تجاری مهران و اردبیل که از سوی نماینده ایلام در قالب تغییر دستور جلسات مجلس پیشنهاد شد موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا، احمد شوهانی نماینده مردم ایلام که به عنوان پیشنهاد دهنده صحبت می‌کرد، اظهار داشت: منطقه مهران هر سال پذیرای تعداد زیادی از زائران حسینی است و با همه امکانات موجود از محرومیت های سال‌های جنگ رنج می‌برد که جا دارد توجه ویژه ای به این منطقه و ظرفیت های تجاری منطقه شود و ایجاد یک منطقه تجاری آزاد قطعا برای رفع محرومیت و توسعه اقتصادی برای منطقه موثر خواهد بود.

در نهایت نمایندگان با 108 رای موافق به پیشنهاد تغییر دستور نماینده مردم ایلام رای مثبت دادند و بنابراین بررسی طرح ایجاد منطقه آزاد تجاری مهران و اردبیل به صورت فوق العاده در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha