• شنبه / ۷ آذر ۱۳۹۴ / ۱۴:۳۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 94090704370
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

یک عضو شورای اسلامی شهر اصفهان:

‌بافت فرسوده یک بیماری خطرناک شهری است

‌بافت فرسوده یک بیماری خطرناک شهری است

ایسنا/اصفهان یک عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: بافت فرسوده یک ظرفیت عظیم و بالقوه‌ای است که اگر به فکر احیای آن نباشیم، به عنوان یک تهدید برای شهر و شهروندان مطرح می‌شود.

یک عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: بافت فرسوده یک ظرفیت عظیم و بالقوه‌ای است که اگر به فکر احیای آن نباشیم، به عنوان یک تهدید برای شهر و شهروندان مطرح می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه اصفهان، محمدرضا فلاح صبح امروز (شنبه) در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، اظهار کرد: یکی از مشکلات و معضلات شهر تاریخی اصفهان، بافت‌های ناکارآمد و فرسوده‌ای است که گوشه و کنار شهر به ویژه در محلات قدیمی دیده می‌شود. این بافت‌ها علاوه بر اینکه مشکلاتی را برای ساکنین پدید آورده، خدمت رسانی را نیز برای مدیریت شهری دشوار کرده است.

وی افزود: از عوامل مهم در تعریف بافت فرسوده می‌توان به آسیب پذیری ساختمان‌ها در برابر حوادثی مانند زلزله و خطرپذیری آن‌ها، عدم شبکه گذربندی و دسترسی مناسب، محرومیت از دسترسی به خدمات عمومی، جایگزین شدن جمعیت مهاجر و ناهمگون و به طور کلی جایگزین شدن اقشار نازل اجتماعی در این محله‌ها است که گسترش ناهنجاری‌های مختلفی از قبیل ناهنجاری‌های فرهنگی و اجتماعی را به همراه دارد.

این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به وضعیت بهداشت، گفت: بهداشت یکی دیگر از موضوعاتی است که کیفیت زندگی شهری را برای ساکنین این مناطق پایین آورده و ادامه حیات آنان را به مخاطره انداخته است.

فلاح اضافه کرد: بافت فرسوده یک ظرفیت عظیم و بالقوه است که اگر به فکر احیای آن نباشیم، به عنوان یک تهدید برای شهر و شهروندان مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: متأسفانه در شهر اصفهان که به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی نام‌گذاری شده است و مدیران آن به عنوان مدیران جهادی در سطح کشور مشهور هستند، هنوز نتوانسته‌اند در برابر احیاء و نوسازی بافت‌های فرسوده که یک بیماری خطرناک شهری است، عملی انجام دهند.

این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: هر چند در سال‌های گذشته حرکتی از سوی مدیریت شهری در جهت احیاء و نوسازی بافت‌های فرسوده محله‌های همت آباد، شهشهان و پروژه عظیم امام علی‌(ع) انجام که منجر به تخریب و بازسازی بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیر رسمی شد، ولی برای کلان‌شهر اصفهان که حدود دو هزار و 500 هکتار بافت فرسوده مصوب و دو هزار و 500 هکتار نیز بافت فرسوده غیرمصوب دارد، حرکتی بسیار ناچیز تلقی می‌شود.

فلاح اظهار امیدواری کرد: از مدیریت شهری انتظار می‌رود با عزمی جدی و راسخ در جهت احیاء و نوسازی بافت‌های فرسوده گام نهاده و امکانات و تسهیلاتی را برای حضور سرمایه گذاران امر مسکن فراهم آورد تا با ورود و حضور در بافت‌های فرسوده تحول عظیم و بزرگی را در زمینه احیاء و نوسازی با مشارکت و حضور گسترده مردم داشته باشند.

وی با اشاره به بحث طرح تکربم ارباب رجوع به عنوان یکی دیگر از مسائلی که در ادارت به صورت شعار مطرح می‌شود، اما با عمل فاصله زیادی دارد، افزود: طرح تکریم ارباب رجوع و رضایتمندی مردم از مباحثی است که ریشه در ارزش‌های دینی و اسلامی دارد. پایبندی به اخلاق اسلامی، داشتن تقوای الهی، خلوص نیت در انجام وظیفه، خوش رفتاری با ارباب رجوع، داشتن صبر و بردباری، تواضع و احترام با ارباب رجوع، مهر و محبت نسبت به ارباب رجوع، رعایت عدل و انصاف و داشتن نظم و انضباط در کارها از مصادیق تکریم ارباب رجوع است که امیدوارم همه خدمتگزاران به مردم در هر اداره و ارگانی این موارد را سرلوحه کار خود قرار دهند.

این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: مدیریت شهری و شهرداری در جهت تکریم شهروندان باید تمام ساختمان‌ها و اماکن مرتبط با شهرداری بالاخص معاونت‌ها را در یک مکان تجمیع و از پراکندگی جغرافیایی دوری کنند، چرا که رفت و آمد به این معاونت‌ها مشکلاتی را برای شهروندان فراهم کرده است.

فلاح با بیان اینکه واگذاری مسئولیت‌ها به مناطق می‌تواند بسیاری از مشکلات را مرتفع کند، گفت: برخی افراد برای اخذ مجوز برای نصب یک بنر باید به چند نقطه از کلان‌شهر اصفهان بروند که این خود جز اذیت و آزار مردم چیز دیگری در پی ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha