• شنبه / ۳۰ آبان ۱۳۹۴ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 94083018260
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

معاون وزیر راه:

با نگاه بخشی به شهرسازی به مقصد نمیرسیم

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی کشور گفت: نگاه بخشی به موضوع شهرسازی ما را به مقصد نخواهد رساند.

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی کشور گفت: نگاه بخشی به موضوع شهرسازی ما را به مقصد نخواهد رساند.

به گزارش خبرنگار ایسنا در آذربایجان غربی، پیروز حناچی در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی افزود: باید نگاه بخشی در فعالیت هایمان را در اغلب زمینه‌ها حذف چرا که نگاه بخشی به موضوع شهرسازی ما را به مقصد نمی رساند.

وی با اشاره به اینکه در داخل یک دستگاه و در بدنه همه دستگاه ها وظایفمان در کنار هم معنا پیدا می کند، افزود: همه مدیران بین تصمیم خوب و خوب تر باید تصمیم خوب تر را انتخاب کنند.

حناچی بابیان اینکه تصمیمات صحیح قبل از کلان شهر شدن ارومیه باید گرفته شود افزود: در آستانه کلان شهر شدن ارومیه تصمیمات درستی باید گرفته شود تا عارضه هایی که در دو دهه آینده از نظر زیست محیطی این شهر را تهدید می کنند قابل حل باشند.

وی با بیان اینکه باید تمامی مزیت ها و قابلیت های آذربایجان غربی آسیب شناسی شود، ادامه داد: تمامی مزیت ها و قابلیت های آذربایجان غربی به گونه ای هستند که در نقاط دیگر نمی توان مشابه آن را یافت.

حناچی افزود: باید تلاش بر این باشد تا مزیتهای آذربایجان غربی را حفظ و مورد توجه قرار داد زیرا اگر این کار صورت نگیرد خسارات جبران ناپذیری حاصل می شود.

دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری با اشاره به مغفول ماندن شاخصهای کیفی زندگی در شهرها، افزود: از جمله عارضه‌های کمبود شاخص های کیفیت زندگی در شهرها می توان به آلودگی و ترافیک سنگین اشاره کرد.

معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی کشور با اشاره به اوضاع اقتصادی کشور، ادامه داد: اقتصاد تک محصولی و تحریم ها موجب اوضاع اقتصادی امروز ماست در حالیکه کشورهای همسایه بخش قابل توجهی از بودجه خود را از گردشگری کسب می کنند.

حناچی با بیان اینکه در شرایط تحریم باید این تهدید را به فرصت تبدیل کرد، افزود: در کشور مزیت هایی داریم که در دنیا بی بدیع است.

وی تصریح کرد: باید به بافت های تاریخی و در کنار آن به میراث صنعتی که حجم عظیمی از صنعت در دوره پهلوی و قاجار در کشور بوجود آمده و امروزه خیلی از آن ها متروکه و جای خود را به ساختمان هایی که بدون استفاده هستند داده اند، توجه کرد و از آنها در تمامی وجه ها استفاده کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۸-۳۰ ۱۷:۱۴

بايد اصول شهرسازي و مديريت ترافيک توسط سازمان نظام مهندسي ساختمان, طراحي و اجرا شود و شهرداري حمايت کند